hachette
Fanka BB :)
a okres jak rozumiem w walentynki?Mamy. Tzn. prawie. Bo zależy od daty najbliższego 1dc ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a okres jak rozumiem w walentynki?Mamy. Tzn. prawie. Bo zależy od daty najbliższego 1dc ;-)
Tak, po ciąży biochemicznej boję się testować wcześniejMamy podobny tajming... ja też 7dpo... Testujesz dopiero 18/02??
Okres 15/02. Wpisałam się na 13/02, bo 14/02 nie jestem pewna, czy dam radę testować, bo będziemy w drodze...a okres jak rozumiem w walentynki?na kiedy wtedy byś miała?
Rozumiem...Tak, po ciąży biochemicznej boję się testować wcześniej![]()
a masz jeszcze mrozaczki czy zaczynasz stymulację od nowa? ja liczę, że wszystko będzie wspaniale (Okres 15/02. Wpisałam się na 13/02, bo 14/02 nie jestem pewna, czy dam radę testować, bo będziemy w drodze...
Jeśli 15/02 się sprawdzi, to 20dc będzie ostatnie badanie i wtedy... nie wiem. Jakoś w najbliższych dniach po 6/03.
A co do TSH w ciąży to ja miałam w górnej granicy normy, w ogóle w ciąży norma jest ciut wyższa i mam zdrowe dziecko. Tak więc też nie bierz tego do siebie tak bardzo. Trzymasz rękę na pulsie i szybko reagujeszMam wizytę u endo za tydzień . Myśle ze mi zrobi usg.
Zrob ranoteż nie rozumiem, a objawów na okres brak...Co się odwala tutaj
Mam jeszcze test, ale chyba dzisiaj już sobie daruję..
Domowe laboratorium są dobre!A ja wracam z monitoringu i dalej brak pęcherzyka dominującego :/
Także ja się z testowaniem w lutym nie wyrobię, @Bolilol to nie wiem na co mnie wpisać, tryb pauzujący?albo nie wpisywać i już
![]()
Gin mi powiedziała żeby sobie robić testy owulacyjne, one wszystkie działają tak samo czy polecacie coś z allegro?
I endo spoko, to drugi plus. Może faktycznie trzeba się trzymać pozytywów.rozumiem. To przykre, że miała do Ciebie takie podejście ;/ opinie miała raczej dobre przecież
ALE ja widzę pewien sukces, który zdajesz się pomijać w tym wszystkim - masz realną szansę na owu w tym cyklu!A więc podnieśmy okrzyk bojowy: NA TRZOOOOOON!
no endo boskie. Słuchaj, masz w końcu pierwszą realną szansę na ciążęI endo spoko, to drugi plus. Może faktycznie trzeba się trzymać pozytywów.