reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Już.
Więc tak- wpisała sobie najpierw moje wyniki, które przyniosłam, amh skomentowała jako wynik zły. Partner powyżej 40 rż- wynik nasienia dobry, ale wiek niekorzystny.
Usg- wstawię zaraz wynik, lewy jajnik słabo pracujący jej zdaniem.
Z suplementów nic poza tym co biorę nie kazała brać (D plus DHEA, kwas foliowy).
Zleciła badanie witaminy D, ATA, TSH i FT4, insulina i glukoza na czczo.
Kazała na USG pojawić się w piątek- sobotę, ale nie u niej, bo ona wtedy nie ma czasu.
Ogólnie podejście do pacjenta oceniam jako kiepskie. Niechętnie cokolwiek mówiła zanim sama nie wydusiłam, skomentowała jedynie to amh, nic więcej. Trochę miałam wrażenie, że od razu chciała mi „sprzedać” in vitro.
Co do sono hsg powiedziała, że skoro nie ma pewności, czy jest u mnie owu lub czy uda się ją wystymulować to ona by tego badania nie robiła.
I chyba tyle …
rozumiem. To przykre, że miała do Ciebie takie podejście ;/ opinie miała raczej dobre przecież
ALE ja widzę pewien sukces, który zdajesz się pomijać w tym wszystkim - masz realną szansę na owu w tym cyklu! 😍😍😍 A więc podnieśmy okrzyk bojowy: NA TRZOOOOOON!

reklama
reklama
Do góry