reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja to właśnie mam taki brak motywacji, jestem zawalona wręcz robotą, a nie chce mi się wykonywać moich obowiązków, za ktore mi płaca. Chociaż teraz jakoś muzę na uszy założyłam i powoli robię, ale w pierwszej połowie dnia był dramat

mi też w zupełności wystarczy, nie stosujemy zabawek zamiast a dodatkowo :D

A jeżeli chodzi o dzieci, to w sumie najbardziej się boję, że jak się pojawi dziecko, to się skonczy nasz godzinny czy półtoragodzinny seks 🥺
dla chcacego nic trudnego pamiętaj !😅 najwyżej z jakąś przerwą będzie hehehe
Przez ten temat przypomniał mi się filmik który jakiś czas temu widziałam na necie.. kobitka tak kucała sobie przed mężem niby do lodzika jak siedział na kanapie, ten już podkręcony a tu cyk dzieciak wpada a kobitka refleks i już była żabka skacząca po pokoju 😂😂😂 dzieciak się dołączył a stary miał radoche tak czy siak 😂😂😂

mi też w zupełności wystarczy, nie stosujemy zabawek zamiast a dodatkowo :D

A jeżeli chodzi o dzieci, to w sumie najbardziej się boję, że jak się pojawi dziecko, to się skonczy nasz godzinny czy półtoragodzinny seks 🥺
Coś za coś, mniemam, ze po paru miesiącach nieprzespanych nocek, zamiast poltoragodzinnego sexu docenisz szybkie numerki i resztę przeznaczysz na sen 🤣🤣🤣

No mój już raz natrafił na takie cudo. Szedł z dyndającym dildosem w ręce i pytał co to :D dobrze, że był malutki i nie rozumiał, ale co się zobaczy tego się nie da odzobaczyć 🤣
Nasza rezolutna trzylatka podczas świąt opowiedziała jak to wchodząc do łazienki zrobić siusiu zobaczyła jak tata goli siusiaka.... te wielkie oczy podczas opowieści i miny rodziny brata oraz rodziców bezcenne 🙈🤣😁

A propo przyjaźni naszych panów z koleżankami.

Załączniki

• Screenshot_20230208-141939_Facebook.jpg
    Screenshot_20230208-141939_Facebook.jpg
    241,9 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry