reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

no to zależy co macie na celu i jakie są potrzeby ;D

Jeżeli ma być tak, że ma służyć do gry wstępnej i facet ma być operatorem sprzętu dla przyjemności kobiety, to polecam masażery zewnętrzne - moim zdaniem najłatwiejsza w obsłudze i mająca najwięcej zastosowań jest magic wand. To jest typowy wibrujący masażer, który można przykładać w wiele miejsc - zależy przy jakiej zabawie. Pingwinek czy lelo to tak bardziej na okolice żołądzia łechtaczki, a magic wand daje frajdę też jako dodatek do zabaw oralnych, bo może w tym czasie wibrować w okolicach wejścia pochwy, a po przyłożeniu do korka analnego daje też inny rodzaj frajdy :) Minus jest taki, że trochę jest nieporęczna podczas samego stosunku - ale da się też i na to coś wymyślić :)
No i jak boli szyja, to też może uratować życie :D są wersję bezprzewodowe i z kablem i różne wielkości - standardowo są dość spore, ale są też mniejsze i w wersji mini - podróżnej.

Jak szukacie frajdy dla dwojga podczas samego stosunku, to robotę może zrobić pierścień na penisa z nakładką wibrującą ;)
IMG_20221001_112624.jpg

reklama
reklama
no właśnie ja jak myślę o tym to mnie średnio kręci, najelpszą zabawką erotyczną jest penis Starego
Ja to jeszcze mam inny wniosek, co powiedzieć dzieciakom, gdy natrafią na takie sexi zabawki 🤣🤣🤣
Mi tam w zupełności wystarczy do orgazmu sprawność mojego brodatego alfa i moja wyobraźnia, ale kiedyś, gdy dzieci pojdą z domu, to kto wie.🤣😁

Do góry