reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja to jeszcze mam inny wniosek, co powiedzieć dzieciakom, gdy natrafią na takie sexi zabawki 🤣🤣🤣
Mi tam w zupełności wystarczy do orgazmu sprawność mojego brodatego alfa i moja wyobraźnia, ale kiedyś, gdy dzieci pojdą z domu, to kto wie.🤣😁
mi też w zupełności wystarczy, nie stosujemy zabawek zamiast a dodatkowo :D

A jeżeli chodzi o dzieci, to w sumie najbardziej się boję, że jak się pojawi dziecko, to się skonczy nasz godzinny czy półtoragodzinny seks 🥺

reklama
ja dziś jestem dętka, chce mi się ciągle jeść, mam demotywacje i niechęć do działania
Ja też. W ogóle ostatnio czuję się jakoś marnie i mam straaaaaszną ochotę na cokolwiek co jest zakazane (tak, nadal się diecę).

Poza tym zaczynają mi się plamienia, więc chyba @ w drodze. Zresztą czuję się dokładnie jak na @, ale trochę gorzej. Dziwne to, bo biorę jeszcze Dupka do piątku włącznie. Eh, dobijcie mnie ;)

Ja się czuję słabo od wczoraj. Nie wiem czy znieczulenie i usunięcie pieprzyka może mieć na to wpływ, czy to pogoda :D

Ja to jeszcze mam inny wniosek, co powiedzieć dzieciakom, gdy natrafią na takie sexi zabawki 🤣🤣🤣
Mi tam w zupełności wystarczy do orgazmu sprawność mojego brodatego alfa i moja wyobraźnia, ale kiedyś, gdy dzieci pojdą z domu, to kto wie.🤣😁
No mój już raz natrafił na takie cudo. Szedł z dyndającym dildosem w ręce i pytał co to :D dobrze, że był malutki i nie rozumiał, ale co się zobaczy tego się nie da odzobaczyć 🤣

mi też w zupełności wystarczy, nie stosujemy zabawek zamiast a dodatkowo :D

A jeżeli chodzi o dzieci, to w sumie najbardziej się boję, że jak się pojawi dziecko, to się skonczy nasz godzinny czy półtoragodzinny seks 🥺
tez się tego bałam.. ale po 1: jak się ma ochote to mozna się bawić długo nadal a po 2. Dziecko i WIEK sprawiają, że jak się ma ochotę na sex to sie nie ma siły i się człowiek cieszy, że w ogóle jest :D

reklama
Do góry