reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A co jakby został w środku?

Oh No Wow GIF by The Great British Bake Off
to jest zapewne taki w kształcie litery U - jedno ramię literki idzie na łechtaczkę, a drugie do pochwy :) więc raczej nie zostanie w środku 😅

A co jakby został w środku?

Oh No Wow GIF by The Great British Bake Off
Uff nie jestem sama z tego ciemnogrodu ;P

O właśnie, ja też...

Ekhm ale gdzie się wkłada jednocześnie???? :eek: Niewygodnie mi na samą myśl...
Tam się jedną część wkłada a druga zachodzi na łechtaczkę, ale i tak nie jest to zbyt komfortowe :d

to jest zapewne taki w kształcie litery U - jedno ramię literki idzie na łechtaczkę, a drugie do pochwy :) więc raczej nie zostanie w środku 😅
Właśnie tak. Ty zawsze dobrze rozumiesz co mam na myśli :d

reklama
zatem nie ma to tamto będzie dzisiaj sikane 😅 tak mi się dzisiaj nic nie chce, jakas bez energii jestem. Mam nadzieję, że Wasze moce w lepszej formie niż moje dzis ;)
Marzy mi się już wyjść dziś z pracy i wrócić do domku
ja dziś jestem dętka, chce mi się ciągle jeść, mam demotywacje i niechęć do działania

Do góry