reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Bo w Polsce w tym okresie są długie weekendy (włączając w to 11 listopada) i dużo dzieciaków wyjeżdża, jeżdżą na grobing. Kiedyś na urodziny do J. przyszło 3 dzieci z 26 zaproszonych - mi było przykro, a co dopiero jemu
no tak, faktycznie, długie weekendy to trudne terminy

reklama
Ja miałam się urodzić 14.10 :p urodziłam 26.10
Synka sobie urodziłam 02.11 ale nie polecam :)
czemu nie polecasz? 😅
Ja pierwsze dziecko urodziłam dokładnie w terminie z OM, mimo ze coś tam lekarz przebąkiwał, ze może owulacja była trochę później, ciąża kilka dni młodsza… Ale to nie ma reguły :)

No tak samo jak urodziny w wakacje, mój synek ma na koniec sierpnia więc żeby nie był poszkodowany to cukierki zanosi 2 września 😅🥸
moje rodzeństwo jest sierpniowe, ale jakoś zawsze się udawało zgromadzić dzieci na urodziny. No ale wakacje dłuższe, to nigdy nie jest tak, że wszyscy wyjeżdżają na raz, jak np. na majówkę

Bo w Polsce w tym okresie są długie weekendy (włączając w to 11 listopada) i dużo dzieciaków wyjeżdża, jeżdżą na grobing. Kiedyś na urodziny do J. przyszło 3 dzieci z 26 zaproszonych - mi było przykro, a co dopiero jemu
ooo faktycznie… o tym nie pomyślałam 🥺

reklama
Do góry