Bolilol
Fanka BB :)
biegiem na betę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biegiem na betę!
a Ty jak tam? wytrzymałaś czy sikalas/byłaś dzisiaj na becie?no ja bym prosto na betę pojechała
Na to wygląda, że owu była wczoraj. U mnie pewnie będzie dzisiaj i dopiero dzisiaj, jutro albo nie będzie wcale A starego dzisiaj nie ma... fuckmialam nadzieję, że była wczoraj... I że to krwawe plamienie to właśnie owu. Ale temperatura powiedziała NIE (pomiarów z 3-4.02 nie uwzględniam z uwagi na chorobę).
Owulaka pozytywnego wysikalam przedwczoraj, wczoraj już żadnego pozytywnego nie było, zaraz będę sikać zobaczyć jak dzisiaj wygląda sytuacja
nie robiłam monitoringu… także nie wiem jak to dokładnie było z ta owulacją :/. Jedynie podejrzewam, ze coś tam się zadziało między 25, a 26 dniem. Bo czułam kłucie w prawym jajniku i miałam dużo płodnego śluzu. Obecnie 32 dzień cykluEj ja widzę cień nie pozostaje nic tylko beta. A który dzień cyklu/po owulacji ?
wytrzymam już do jutra staram się jak mogę, no chyba że mnie w dzień poniesieeeee do apteki po testa Ty jak tam? wytrzymałaś czy sikalas/byłaś dzisiaj na becie?
a był seks wczoraj?Na to wygląda, że owu była wczoraj. U mnie pewnie będzie dzisiaj i dopiero dzisiaj, jutro albo nie będzie wcale A starego dzisiaj nie ma... fuck
No to będziemy razem odświeżać wyniki on line !!