Brownie1992
Moderator
A Ty już nie jesteś po przypadkiem?@Brownie1992 opierdalaj nas codziennie! Co tu dzisiaj za emocje dzięki Tobie!
Moja owu też proszę opierdolic!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty już nie jesteś po przypadkiem?@Brownie1992 opierdalaj nas codziennie! Co tu dzisiaj za emocje dzięki Tobie!
Moja owu też proszę opierdolic!
Niestety. Najpierw trzeba iść do gp, zeby dostać skierowanie, a potem trzeba iść do gp po wyniki. Bez sensu. To już ze 3 razy zdążę znowu nasikać. Zresztą gp może powiedzieć, że bez sensu bo za wcześnie :/ Chyba poczekam az cos będzie mocniej widać albo słabiej… Dzięki dziewczyny . Siknę z rańca i dam znać.ja widzę! Jeżeli miałaś pik 26.01, to owu mogła być 27-28.01, czyli byś była 10-11dpo i taki cień wtedy jest normalny jak najbardziej, niekoniecznie musi być mocniejszy a masz opcje, żeby pójść na betę?
Mam tak samo 32 d.c i jak w 25 d.c była biel a dziś dwie kreski chociaż ta druga bledsza i nie wiem czy jest sens jechać dziś na betę czy poczekać do jutra i zrobić też proga. Co myślicie ? @powinna być 5 dni temuejjjj, też dzisiaj miałam taki sen . Rano na szybko nasikalam na test, nie za bardzo miałam czas czekać na wynik dłużej niż minutę, bo córka jęczała i bałam się, ze obudzi męża… zobaczyłam biel, rzuciłam test na umywalkę, wróciłam do łóżka i pomyślałam, ze już czas odpuścić i spisać ten cykl na straty. ALE SŁUCHAJCIE! Po 15 minutach wróciłam do łazienki, patrzę jeszcze raz na test, a tam cień drugiej kreski . Załączam Wam zdjęcie, co myślicie?
Jest sens jechać dzisiaj na betę? Dzisiaj mam 32 dzień cyklu i powinnam dostać okres
jak siknełaś dzis po południu jak jest przed 10Dziewczyny, ja dziś siknęłam z rozpaczy po południu i po 3 min taka cień-cienia-chooyokreska. Nie wiem czy w ogóle coś zobaczycie. Widać tylko na powiększeniu i na żywo.
Jutro znowu siknę, chociaż nie wiem czy nie poczekać do dnia @. Pik miałam 26 ale nie ma gwarancji ze w ogóle była owu A nawet jeśli to chyba powinno już coś widać wyraźniej.
no właśnie wygląda na to, że temperatura twierdzi, że jednak nieA Ty już nie jesteś po przypadkiem?
Ja jestem od Was starsza o 7 godzin Kochanejak siknełaś dzis po południu jak jest przed 10
Siknij na drugi jutro. jak będzie jakas kreska to idź na bete.
Beta!Mam tak samo 32 d.c i jak w 25 d.c była biel a dziś dwie kreski chociaż ta druga bledsza i nie wiem czy jest sens jechać dziś na betę czy poczekać do jutra i zrobić też proga. Co myślicie ? @powinna być 5 dni temu
No wlasnie oni tak zawsze xD i mozes przyjsc do pracy na11Kto robi chlanie integracyjne w poniedziałki?
To widze jesteśmy takim samym przypadkiem... cóż za spier*dolinano właśnie wygląda na to, że temperatura twierdzi, że jednak nie
Ale owulak już słaby, więc jak nie wczoraj, to dzisiaj!
Albo się doczekałam bezowulacyjnego jutro temp prawdę mi powie
no jak o czasie to inna historia