reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny, ja dziś siknęłam z rozpaczy po południu i po 3 min taka cień-cienia-chooyokreska. Nie wiem czy w ogóle coś zobaczycie. Widać tylko na powiększeniu i na żywo.
Jutro znowu siknę, chociaż nie wiem czy nie poczekać do dnia @. Pik miałam 26 ale nie ma gwarancji ze w ogóle była owu 😕 A nawet jeśli to chyba powinno już coś widać wyraźniej.
Coś delikatnie przebija ! A masz inny test ?

reklama
Dziewczyny, ja dziś siknęłam z rozpaczy po południu i po 3 min taka cień-cienia-chooyokreska. Nie wiem czy w ogóle coś zobaczycie. Widać tylko na powiększeniu i na żywo.
Jutro znowu siknę, chociaż nie wiem czy nie poczekać do dnia @. Pik miałam 26 ale nie ma gwarancji ze w ogóle była owu 😕 A nawet jeśli to chyba powinno już coś widać wyraźniej.
ja tu widzę cień! 🤞🏻

ja widzę! Jeżeli miałaś pik 26.01, to owu mogła być 27-28.01, czyli byś była 10-11dpo i taki cień wtedy jest normalny jak najbardziej, niekoniecznie musi być mocniejszy :) a masz opcje, żeby pójść na betę?

a możecie nie czekać do weekendu? Ja bym zadziałała już w czwartek :D bo jeżeli dzisiaj masz 16mm, rosną średnio 2mm na dobę, to w czwartek możesz mieć 20mm - a jak ostatnio miałam 20mm na usg, to następnego dnia była owu 😁 więc wiesz, przezorny zawsze zabezpieczony :D
Tak, będę działać:D może się uda, chociaż mężu narzeka na okropne stresy w pracy od wczoraj ;D ale wyciągnęłam go wczoraj na squasha, grałam w skrajnie w obcisłych spodenkach i podziałało :D ale ile dni tak dam radę?:D

A no i lekarz coś mówił, że jak zaaplikuje dziś globulkę to będę gotowa do współżycia w sobotę?????

Tak, będę działać:D może się uda, chociaż mężu narzeka na okropne stresy w pracy od wczoraj ;D ale wyciągnęłam go wczoraj na squasha, grałam w skrajnie w obcisłych spodenkach i podziałało :D ale ile dni tak dam radę?:D

A no i lekarz coś mówił, że jak zaaplikuje dziś globulkę to będę gotowa do współżycia w sobotę?????
o kurde, z infekcja to ja nie wiem, nie miałam nigdy 🤔

reklama
Do góry