pluto_nova
Moderator
jak dla mnie zwyczajnie wyszła szara kreska po wyschnięciu, która nic nie oznacza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak dla mnie zwyczajnie wyszła szara kreska po wyschnięciu, która nic nie oznacza
jasna sprawa! Jeszcze dwa pinkia masz jeszcze jakiś test w domu?
Taki wlaśnie jadłam, pyszny wrzucony do tostera jest wręcz uzależniający tylko ostrożnie z nim na diecie, bo można go jeść i jeść a taka ilosc ziaren ma bardzo dużo kcal przy czym jest tez dzięki temu bardzo sycącyZałączam przepis.
no to ja bym nasikala na jeszcze jeden na Twoim miejscu, szczególnie jeśli jakoś dużo nie wypiłaś w międzyczasie chyba, że wolisz iść od razu na betę, to wiadomo, że możesz iść ale ja bym najpierw siknela w takiej sytuacjijasna sprawa! Jeszcze dwa pinki
właśnie sikam . Trzymajcie kciukino to ja bym nasikala na jeszcze jeden na Twoim miejscu, szczególnie jeśli jakoś dużo nie wypiłaś w międzyczasie chyba, że wolisz iść od razu na betę, to wiadomo, że możesz iść ale ja bym najpierw siknela w takiej sytuacji
a, a jak się boisz, że masz za mało moczu na sikanie bezpośrednio na test, to wystarczy trochę do kubeczka i zamoczyć, też działa - nie wiem czy wiesz, to wolę napisaćjasna sprawa! Jeszcze dwa pinki
Nasikaj na drugi albo idź na betę. Beta Ci prawdę powie
A Ty nie miałas teraz też mieć owu?Mnie też temperatura dziś zawiodła...
tak właśnie zrobiłam . Pojawił się znowu cień ! Jenyyy, ale teraz się nakręciłam. Jadę na betęa, a jak się boisz, że masz za mało moczu na sikanie bezpośrednio na test, to wystarczy trochę do kubeczka i zamoczyć, też działa - nie wiem czy wiesz, to wolę napisać