reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Gratuluję sercem dwóch kresek dziewczyny :)

Ja dziś byłam u gina z rana, miałam się przejrzeć po biochemicznej. Jest czysto. 12dc pęcherzyk 16mm, więc w weekend lekarz mówił, żeby działać (uf. dobrze, że weekend). Powiedział, że mam też infekcję i przepisał globulkę jakaś. Pierwszy raz w życiu taka historia. Nie mam żadnych objawów i się zastanawiam, czy ta globulka nie zakłóci cyklu, ale skoro mówi, że jest infekcja, no to chyba jest? :D

Na początku reagowałam z radością na info "macica ładna, endometrium dobre, jajniki b. ładne, pęcherzyk super" i zawsze jest tak wszystko super, a ciąży od 4 lat brak :D
a możecie nie czekać do weekendu? Ja bym zadziałała już w czwartek :D bo jeżeli dzisiaj masz 16mm, rosną średnio 2mm na dobę, to w czwartek możesz mieć 20mm - a jak ostatnio miałam 20mm na usg, to następnego dnia była owu 😁 więc wiesz, przezorny zawsze zabezpieczony :D

reklama
.

Załączniki

• IMG_7968.jpeg
    IMG_7968.jpeg
    81,2 KB · Wyświetleń: 176
A Ty nie miałas teraz też mieć owu?
mialam nadzieję, że była wczoraj... I że to krwawe plamienie to właśnie owu. Ale temperatura powiedziała NIE (pomiarów z 3-4.02 nie uwzględniam z uwagi na chorobę).
Owulaka pozytywnego wysikalam przedwczoraj, wczoraj już żadnego pozytywnego nie było, zaraz będę sikać zobaczyć jak dzisiaj wygląda sytuacja

Załączniki

• 769dc5ea-2a78-4f44-9cd6-3740773b5525.jpeg
    769dc5ea-2a78-4f44-9cd6-3740773b5525.jpeg
    27,3 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry