reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Wiecie co dziś śniło mi się że trzymam w rękach pozytywny test ciążowy piękne dwie kreseczki na nim i wchodzę na forum bach widzę test z dwiema kreseczkami super 😁💚 mam nadzieję że to jakiś znak 😁
ejjjj, też dzisiaj miałam taki sen 🥰. Rano na szybko nasikalam na test, nie za bardzo miałam czas czekać na wynik dłużej niż minutę, bo córka jęczała i bałam się, ze obudzi męża… zobaczyłam biel, rzuciłam test na umywalkę, wróciłam do łóżka i pomyślałam, ze już czas odpuścić i spisać ten cykl na straty. ALE SŁUCHAJCIE! Po 15 minutach wróciłam do łazienki, patrzę jeszcze raz na test, a tam cień drugiej kreski 😱. Załączam Wam zdjęcie, co myślicie?
Jest sens jechać dzisiaj na betę? Dzisiaj mam 32 dzień cyklu i powinnam dostać okres

reklama
ejjjj, też dzisiaj miałam taki sen 🥰. Rano na szybko nasikalam na test, nie za bardzo miałam czas czekać na wynik dłużej niż minutę, bo córka jęczała i bałam się, ze obudzi męża… zobaczyłam biel, rzuciłam test na umywalkę, wróciłam do łóżka i pomyślałam, ze już czas odpuścić i spisać ten cykl na straty. ALE SŁUCHAJCIE! Po 15 minutach wróciłam do łazienki, patrzę jeszcze raz na test, a tam cień drugiej kreski 😱. Załączam Wam zdjęcie, co myślicie?
Jest sens jechać dzisiaj na betę? Dzisiaj mam 32 dzień cyklu i powinnam dostać okres
wiem, ze nie powinnam odczytywać testu po takim czasie… ale może jest jeszcze cień nadziei? 😅

.

Załączniki

• IMG_7966.jpeg
    IMG_7966.jpeg
    158,3 KB · Wyświetleń: 160
Powiedziała że do wieczora ale będę od 12 sprawdzać . Matko a wczoraj miałam takiego dola i wieczorem wina się napilam. Wgl nie wierzyłam że mogło się udać bo jedyne co to lekko czuję brzuch , cycki mam jak dętki a zawsze mnie mega bolały na początku.

Jeśli się zastanawiacie co robię to jadę metrem i oglądam test hahaZobacz załącznik 1493145
fajnie tak wstać i widzieć dwie kreseczki tutaj, no kurcze zaciskam kciuki z całych sił 😍

a masz jeszcze jakiś test w domu?

reklama
Do góry