reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

To faktycznie szczuplak. Mój 183, waga między 68, a 72, on chciałby 66, co dla mnie jest przesadą- już przy 70 wygląda bardzo szczupło, a ma mięśnie, więc po prostu jak zjeżdża z wagi to źle wygląda.
Ja byn chciała, żeby mój trochę przytył, ale to chyba niemożliwe 🤣

Oboje ogolnie mamy geny szczuplaków. Łatwiej nam schudnąć niż przytyć. Co jest do dupy, bo codziennie powinnismy jeść określoną liczbę kalorii, żeby utrzymać wagę.
A ja mam tak, że jak się stresuje, to chudnę momentalnie.

reklama
nieeee… Nie przyszło mi do głowy, że wymaga to skontrolowania. Człowiek niby doświadczony, bo to nie jego pierwsza ciąża… a jednak głupi. W tym cyklu chciałbym zrobić monitoring. W którym dniu najlepiej zgłosić się do ginekologa?
Mi gin kazał między 11 a 13 dniem cyklu.

Ja byn chciała, żeby mój trochę przytył, ale to chyba niemożliwe 🤣

Oboje ogolnie mamy geny szczuplaków. Łatwiej nam schudnąć niż przytyć. Co jest do dupy, bo codziennie powinnismy jeść określoną liczbę kalorii, żeby utrzymać wagę.
A ja mam tak, że jak się stresuje, to chudnę momentalnie.
A ile ważysz i ile kalorii jesz?

A jak długie masz cykle? Ja zwykle mam przychodzić koło 12dc :)
Dobry pomysł z monitoringiem bo jednak KP może jakoś tam chyba wpływać na płodność. Wiadomo, da się zajść w ciążę ale lepiej wiedzieć czy ta owu jest :)
zwykle jest to u mnie 31 dni. Dzięki :)). Jestem zmotywowana do działania! Czuje, ze to będzie mój cykl (zdrowa dieta, aktywność fizyczna, pozytywne nastawienie i już zapowiedziałam mężowi, ze codziennie, a maks co dwa dni ma być seks 😂).
W ogóle to odkopałam swoje stare hula hop i w ramach relaksu sobie kręcę. Polecam bardzoooo

No to wiadomo co robisz… ja bym się chyba wkurzyła gdybym dzisiaj miała owu, bo stary bardziej niż nie do życia 🤣😋
mój też dziś zmęczony, ale na trzonowanie na szczęście zawsze chętny. On nie wie o mojej dwójkowej obsesji, ale DRUGI dzień z rzędu wygrałam z nim na orgazmy DWA do jednego 🤣

Tylko co z tego, jak mam plamienia z krwi i się obawiam, że jutro się obudzę z @ 🥺

reklama
mój też dziś zmęczony, ale na trzonowanie na szczęście zawsze chętny. On nie wie o mojej dwójkowej obsesji, ale DRUGI dzień z rzędu wygrałam z nim na orgazmy DWA do jednego 🤣

Tylko co z tego, jak mam plamienia z krwi i się obawiam, że jutro się obudzę z @ 🥺
Czy dwa to takie wow czy standard? Bo u mnie 2x to takie minimum. A zdarzało się i 7 więc z ciekawości pytam 😏

Do góry