reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

To faktycznie szczuplak. Mój 183, waga między 68, a 72, on chciałby 66, co dla mnie jest przesadą- już przy 70 wygląda bardzo szczupło, a ma mięśnie, więc po prostu jak zjeżdża z wagi to źle wygląda.
Ja byn chciała, żeby mój trochę przytył, ale to chyba niemożliwe 🤣

Oboje ogolnie mamy geny szczuplaków. Łatwiej nam schudnąć niż przytyć. Co jest do dupy, bo codziennie powinnismy jeść określoną liczbę kalorii, żeby utrzymać wagę.
A ja mam tak, że jak się stresuje, to chudnę momentalnie.

reklama
nieeee… Nie przyszło mi do głowy, że wymaga to skontrolowania. Człowiek niby doświadczony, bo to nie jego pierwsza ciąża… a jednak głupi. W tym cyklu chciałbym zrobić monitoring. W którym dniu najlepiej zgłosić się do ginekologa?
Mi gin kazał między 11 a 13 dniem cyklu.

Ja byn chciała, żeby mój trochę przytył, ale to chyba niemożliwe 🤣

Oboje ogolnie mamy geny szczuplaków. Łatwiej nam schudnąć niż przytyć. Co jest do dupy, bo codziennie powinnismy jeść określoną liczbę kalorii, żeby utrzymać wagę.
A ja mam tak, że jak się stresuje, to chudnę momentalnie.
A ile ważysz i ile kalorii jesz?

A jak długie masz cykle? Ja zwykle mam przychodzić koło 12dc :)
Dobry pomysł z monitoringiem bo jednak KP może jakoś tam chyba wpływać na płodność. Wiadomo, da się zajść w ciążę ale lepiej wiedzieć czy ta owu jest :)
zwykle jest to u mnie 31 dni. Dzięki :)). Jestem zmotywowana do działania! Czuje, ze to będzie mój cykl (zdrowa dieta, aktywność fizyczna, pozytywne nastawienie i już zapowiedziałam mężowi, ze codziennie, a maks co dwa dni ma być seks 😂).
W ogóle to odkopałam swoje stare hula hop i w ramach relaksu sobie kręcę. Polecam bardzoooo

No to wiadomo co robisz… ja bym się chyba wkurzyła gdybym dzisiaj miała owu, bo stary bardziej niż nie do życia 🤣😋
mój też dziś zmęczony, ale na trzonowanie na szczęście zawsze chętny. On nie wie o mojej dwójkowej obsesji, ale DRUGI dzień z rzędu wygrałam z nim na orgazmy DWA do jednego 🤣

Tylko co z tego, jak mam plamienia z krwi i się obawiam, że jutro się obudzę z @ 🥺

reklama
mój też dziś zmęczony, ale na trzonowanie na szczęście zawsze chętny. On nie wie o mojej dwójkowej obsesji, ale DRUGI dzień z rzędu wygrałam z nim na orgazmy DWA do jednego 🤣

Tylko co z tego, jak mam plamienia z krwi i się obawiam, że jutro się obudzę z @ 🥺
Czy dwa to takie wow czy standard? Bo u mnie 2x to takie minimum. A zdarzało się i 7 więc z ciekawości pytam 😏

Do góry