reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

I jak efekty? Bo mam przepisane 0,5 tabletki raz na tydzień i się zastanawiam czy brać od nowego cyklu:) jak z samopoczuciem u Ciebie?
ja zaczynałam z prolaktyna 29,370 i dostałam jedna raz na tydzień i po jednym cyklu mi poleciało do niecałych 5 i gin kazała brać pół.
Biorę wieczorem i jest ok, przy pierwszej trochę mi się kręciło w głowie, ale rano było już ok. Raz zapomniałam i wzięłam następnego dnia rano i to był błąd, kręciło mi się w głowie, było mi słabo, ciężko mi się nawet siedziało i myślało, więc jeżeli lekarz nie zalecił Ci inaczej, to lepiej brać wieczorem :)

reklama
Dziewczyny, jesteśmy po tym basenie, jestem zmęczona, ale szczęśliwa.
Uwielbiam pływać.

@LadyCaro , jeszcze a propos mojego męża- nie dość, że łoi browara dziennie, nie dość, że je słodycze bezkarnie, to jeszcze na basenie może cały czas siedzieć na masażach, chodzić na bicze, a ja muszę pływać, żeby mieć efekty (dobrze, że to lubię🙃).
On tylko odpoczywa i pewnie od tego siedzenia w bąbelkach chudnie.
A ile waży i przy jakim wzroście Twój mąż? Mój niestety non stop jest niezadowolony ze swojej wagi, chociaż ja go cały czas odwodzę od odchudzania.

ja zaczynałam z prolaktyna 29,370 i dostałam jedna raz na tydzień i po jednym cyklu mi poleciało do niecałych 5 i gin kazała brać pół.
Biorę wieczorem i jest ok, przy pierwszej trochę mi się kręciło w głowie, ale rano było już ok. Raz zapomniałam i wzięłam następnego dnia rano i to był błąd, kręciło mi się w głowie, było mi słabo, ciężko mi się nawet siedziało i myślało, więc jeżeli lekarz nie zalecił Ci inaczej, to lepiej brać wieczorem :)
Zalecił właśnie po kolacji:) chyba się skuszę żeby spróbować, bo resztę badań mam w normie i jak nie sprawdzę czy to prolaktyna nie blokuje to się nie dowiem co jest grane. Cholerstwo 140zł kosztowało 8 tabletek mam

A ile waży i przy jakim wzroście Twój mąż? Mój niestety non stop jest niezadowolony ze swojej wagi, chociaż ja go cały czas odwodzę od odchudzania.
178 cm, 63-64 kg.
Absolutnie nie musi i nie chce myśleć o pilnowaniu wagi.
On zresztą cały czas mówi, że ma niedowagę.

Dziewczyny, jesteśmy po tym basenie, jestem zmęczona, ale szczęśliwa.
Uwielbiam pływać.

@LadyCaro , jeszcze a propos mojego męża- nie dość, że łoi browara dziennie, nie dość, że je słodycze bezkarnie, to jeszcze na basenie może cały czas siedzieć na masażach, chodzić na bicze, a ja muszę pływać, żeby mieć efekty (dobrze, że to lubię🙃).
On tylko odpoczywa i pewnie od tego siedzenia w bąbelkach chudnie.
a weź, jaka niesprawiedliwość tego świata!

reklama
Do góry