reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

I jak efekty? Bo mam przepisane 0,5 tabletki raz na tydzień i się zastanawiam czy brać od nowego cyklu:) jak z samopoczuciem u Ciebie?
ja zaczynałam z prolaktyna 29,370 i dostałam jedna raz na tydzień i po jednym cyklu mi poleciało do niecałych 5 i gin kazała brać pół.
Biorę wieczorem i jest ok, przy pierwszej trochę mi się kręciło w głowie, ale rano było już ok. Raz zapomniałam i wzięłam następnego dnia rano i to był błąd, kręciło mi się w głowie, było mi słabo, ciężko mi się nawet siedziało i myślało, więc jeżeli lekarz nie zalecił Ci inaczej, to lepiej brać wieczorem :)

reklama
Dziewczyny, jesteśmy po tym basenie, jestem zmęczona, ale szczęśliwa.
Uwielbiam pływać.

@LadyCaro , jeszcze a propos mojego męża- nie dość, że łoi browara dziennie, nie dość, że je słodycze bezkarnie, to jeszcze na basenie może cały czas siedzieć na masażach, chodzić na bicze, a ja muszę pływać, żeby mieć efekty (dobrze, że to lubię🙃).
On tylko odpoczywa i pewnie od tego siedzenia w bąbelkach chudnie.
A ile waży i przy jakim wzroście Twój mąż? Mój niestety non stop jest niezadowolony ze swojej wagi, chociaż ja go cały czas odwodzę od odchudzania.

ja zaczynałam z prolaktyna 29,370 i dostałam jedna raz na tydzień i po jednym cyklu mi poleciało do niecałych 5 i gin kazała brać pół.
Biorę wieczorem i jest ok, przy pierwszej trochę mi się kręciło w głowie, ale rano było już ok. Raz zapomniałam i wzięłam następnego dnia rano i to był błąd, kręciło mi się w głowie, było mi słabo, ciężko mi się nawet siedziało i myślało, więc jeżeli lekarz nie zalecił Ci inaczej, to lepiej brać wieczorem :)
Zalecił właśnie po kolacji:) chyba się skuszę żeby spróbować, bo resztę badań mam w normie i jak nie sprawdzę czy to prolaktyna nie blokuje to się nie dowiem co jest grane. Cholerstwo 140zł kosztowało 8 tabletek mam

A ile waży i przy jakim wzroście Twój mąż? Mój niestety non stop jest niezadowolony ze swojej wagi, chociaż ja go cały czas odwodzę od odchudzania.
178 cm, 63-64 kg.
Absolutnie nie musi i nie chce myśleć o pilnowaniu wagi.
On zresztą cały czas mówi, że ma niedowagę.

Dziewczyny, jesteśmy po tym basenie, jestem zmęczona, ale szczęśliwa.
Uwielbiam pływać.

@LadyCaro , jeszcze a propos mojego męża- nie dość, że łoi browara dziennie, nie dość, że je słodycze bezkarnie, to jeszcze na basenie może cały czas siedzieć na masażach, chodzić na bicze, a ja muszę pływać, żeby mieć efekty (dobrze, że to lubię🙃).
On tylko odpoczywa i pewnie od tego siedzenia w bąbelkach chudnie.
a weź, jaka niesprawiedliwość tego świata!

reklama
Do góry