reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

No to witam w klubie 🤣
Ale z kolezaneczka popisać to chętnie. A z żoną się ciężko gada
Mój pisał ze swoją była przyjaciółka . Nigdy nie byli w związku.
Dowiedziałam się przez przypadek bo coś za bardzo telefon chował , nigdy tego nie robię ale sprawdziłam mu telefon. Aferka była. I już nie pisze. Albo się dobrze ukrywa 😂🤷‍♀️

reklama
Prawda jest taka, że jak ktoś chce zdradzić to zdradzi. Będzie coś ukrywał to ukryje. Grunt, żeby wypracować wzajemne zaufanie, szacunek i żeby wzajemnie się dogadywać i rozmawiać.
Zazdrość to raczej normalna emocja byleby nie przesadzać.

Mój mąż też miał koleżankę, nie lubił jej i mu się nie podobała (taka była jego wersja) a do łóżka z nią poszedł 🤦🏻‍♀️ dlatego jest ex mężem.
Także zawsze trzeba być trochę czujnym 😎

no właśnie dlatego starałam Ci się sprzekazac te informacje możliwie bez emocji, żeby Cię nie nakręcac, bo to o niczym nie świadczy, ale domyślam się jak będą wyglądały te dwa dni :D
Ja jestem bardzo nakręcająca się, bardzo emocjonalnie do wszystkiego podchodzę i gdyby mi się to przytrafiło, to bym sikała jak opętana, a jakby się pojawił cień, to i następnego dnia bym na betę poszła. Więc Ty i tak tu bardzo rozsądnie podchodzisz do tej sytuacji 😅

Myślę, że mamy podobnie, bo ja tez emocjonalny wariat jestem :D to co przezywam w środku i jak mocno to moje, istna burza (od braku chęci-po tupanie nogami w głowie że już teraz chce i koniec) ale tym razem będę twarda i WYTRZYMIE te 2 dni 🤪😁 ale jutro biore dzień urlopu, bo nic się nie dzieje a ja bym chyba w pracy zwariowała od ciągłego siedzenia i myślenia:)

Prawda jest taka, że jak ktoś chce zdradzić to zdradzi. Będzie coś ukrywał to ukryje. Grunt, żeby wypracować wzajemne zaufanie, szacunek i żeby wzajemnie się dogadywać i rozmawiać.
Zazdrość to raczej normalna emocja byleby nie przesadzać.

Mój mąż też miał koleżankę, nie lubił jej i mu się nie podobała (taka była jego wersja) a do łóżka z nią poszedł 🤦🏻‍♀️ dlatego jest ex mężem.
Także zawsze trzeba być trochę czujnym 😎
Popieram 1 cześć twojego posta

A co do drugiej : to kawał chu** z niego za przeproszeniem . Nienawidzę zdrady , jak dla mnie jest najgorsza

Myślę, że mamy podobnie, bo ja tez emocjonalny wariat jestem :D to co przezywam w środku i jak mocno to moje, istna burza (od braku chęci-po tupanie nogami w głowie że już teraz chce i koniec) ale tym razem będę twarda i WYTRZYMIE te 2 dni 🤪😁 ale jutro biore dzień urlopu, bo nic się nie dzieje a ja bym chyba w pracy zwariowała od ciągłego siedzenia i myślenia:)
😳😳😳 dosłownie 10 minut temu siedziałam na kiblu mocząc owulaka i myślałam o tym, że jak mi w końcu wyjdzie jakiś taki widoczny cień na teście ciążowym, to będę musiała wziąć urlop na żądanie i iść na betę, bo nie będę w stanie zupełnie nic w pracy robic 😅

reklama
Do góry