reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A nie chciałaś np się z nią spotkać ? Poznać ją, trochę zaznaczyć swój teren ? Zobaczyć jak stary przy niej się zachowuje. Moze warto postawić sprawę jasno, powiedzieć jej prosto z mostu ze Cię to denerwuje i jej zachowanie nie jest na miejscu. A jeżeli faktycznie nie ma znajomych to chętnie z nią wyjdziesz na piwo 😁
Chciałam, nawet mój mąż miał zorganizować u nas grilla żeby też przyszła. Ale tego nie zrobił:)

Też ja się cieszę że trafiłam na to forum skarbnica wiedzy. Wtedy to ja mogę zadawać pytania lekarzowi a tak zielona bylam 🤷‍♀️
dokładnie, wychodzę z podobnego założenia..gdyby nie nasze zaangażowanie pewnie byłabym wziąć zielona jak wcześniej, smutne to ale prawdziwe. W sumie czasem nawet i lekarza można znaleźć fajnego, z polecenia :)

Chciałam, nawet mój mąż miał zorganizować u nas grilla żeby też przyszła. Ale tego nie zrobił:)
Może ty ja zaproś, może faktycznie nie ma znajomych… niektórzy w ogóle nie maja wyczucia i właśnie potem w małżeństwach/związkach rodzą się awantury, czasem potrzebnie ale czasem nie. Może przejmij inicjatywę i postaw starego przed faktem :)

Może ty ja zaproś, może faktycznie nie ma znajomych… niektórzy w ogóle nie maja wyczucia i właśnie potem w małżeństwach/związkach rodzą się awantury, czasem potrzebnie ale czasem nie. Może przejmij inicjatywę i postaw starego przed faktem :)
Trochę ciężko, bo ja jej nie znam, nigdy jej nie poznałam. Jedynie mogę wziąć numer/fb of starego. Poza tym ja już nie chce jej poznawać to trwało prawie rok. Teraz chce żeby się wyniosła z naszego życia. A jedynym sposobem jest zmiana pracy przez niego albo nią.

Trochę ciężko, bo ja jej nie znam, nigdy jej nie poznałam. Jedynie mogę wziąć numer/fb of starego. Poza tym ja już nie chce jej poznawać to trwało prawie rok. Teraz chce żeby się wyniosła z naszego życia. A jedynym sposobem jest zmiana pracy przez niego albo nią.
Hmmm to faktycznie trochę już długo… a jak się stary zapatruje na zmianę pracy ?

reklama
Do góry