reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

od 1 lutego sikam. Dopiero wczoraj pojawiła się druga kreska. Tak to była tylko jedna od 1 lutego 🤷🏻‍♀️
ale jak 1 lutego miała być owu to powinnaś była sikać na owulaki przed 1 lutego bo przecież wyrzut LH jest ileś tam godzin wcześniej 🤓 czyli może była i 1 lutego ale za późno zaczęłaś sprawdzać 🤔

reklama
Tez się martwiłam właśnie czy te owulacje są czy nie.. 5 lat brania tabletek.. a jednak stress jest czy człowiek zajdzie czy nie 🤷🏻‍♀️

Jak zwykle o pierdoly się kłócimy. A mój mąż jest też trudny w rozmowie bo nie przyjdzie nie pogada tylko milczy i siedzi w telefonie.
I też ja mam problem z zaufaniem, bo mój poprzedni partner zdradzał mnie przez rok bzykajac swoją koleżankę z pracy.
ale Ci się trzonowy egzemplarz zdarzył z tym byłym...
Mam nadzieję, że szybko pokonacie kryzys z mężem 🤞

robię dwa razy dziennie przeważnie w godzinach po 17:00 🙄
Od listopada robię owulaki 🙄 a chciałam iść na monitoring ale mój lekarz powiedział, żebym nie przesadzała bo dopiero po roku starań jeśli nic nie będzie to możemy się umawiać na monitoring.
To i tak długo każe ci czekać na monitoring moj gin pół roku minęło i kazał zrobić

reklama
ale Ci się trzonowy egzemplarz zdarzył z tym byłym...
Mam nadzieję, że szybko pokonacie kryzys z mężem 🤞
Myślę że to nie będzie takie proste.
Uważam że możemy sobie nie poradzić z tym sami, a mój mąż nie chce się uzewnętrzniać u jakiegoś psychologa na terapii.

Do góry