reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

od 1 lutego sikam. Dopiero wczoraj pojawiła się druga kreska. Tak to była tylko jedna od 1 lutego 🤷🏻‍♀️
ale jak 1 lutego miała być owu to powinnaś była sikać na owulaki przed 1 lutego bo przecież wyrzut LH jest ileś tam godzin wcześniej 🤓 czyli może była i 1 lutego ale za późno zaczęłaś sprawdzać 🤔

reklama
Tez się martwiłam właśnie czy te owulacje są czy nie.. 5 lat brania tabletek.. a jednak stress jest czy człowiek zajdzie czy nie 🤷🏻‍♀️

Jak zwykle o pierdoly się kłócimy. A mój mąż jest też trudny w rozmowie bo nie przyjdzie nie pogada tylko milczy i siedzi w telefonie.
I też ja mam problem z zaufaniem, bo mój poprzedni partner zdradzał mnie przez rok bzykajac swoją koleżankę z pracy.
ale Ci się trzonowy egzemplarz zdarzył z tym byłym...
Mam nadzieję, że szybko pokonacie kryzys z mężem 🤞

robię dwa razy dziennie przeważnie w godzinach po 17:00 🙄
Od listopada robię owulaki 🙄 a chciałam iść na monitoring ale mój lekarz powiedział, żebym nie przesadzała bo dopiero po roku starań jeśli nic nie będzie to możemy się umawiać na monitoring.
To i tak długo każe ci czekać na monitoring moj gin pół roku minęło i kazał zrobić

reklama
Do góry