Bolilol
Fanka BB :)
kurde, to może miałaś owu wcześniej po prostu?od 1 lutego sikam. Dopiero wczoraj pojawiła się druga kreska. Tak to była tylko jedna od 1 lutego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde, to może miałaś owu wcześniej po prostu?od 1 lutego sikam. Dopiero wczoraj pojawiła się druga kreska. Tak to była tylko jedna od 1 lutego
oooo, dbamy o Twoją kondycję fizycznąUfff nadrobiłam forum… tyle stron natrzaskałyście ze pół godziny jeździłam na rowerku żeby to przeczytać… ogólnie witam się w poniedziałek… czy tylko mi się tak wszystkiego nie chce ? Pozdrawiam Was
może mam po prostu później owulacje?kurde, to może miałaś owu wcześniej po prostu?
tak też oczywiście może byćmoże mam po prostu później owulacje?
W grudniu powinnam mieć owulacje 29-30.12 dopiero miałam dwie mocne kreski 5 stycznia
A który cykl robisz owulaki? Może u Ciebie ta metoda nie działa.o owulakach mi chodzi
Sory laski
Wczoraj o 22:30 była tylko taka … ale to jeszcze nie pik..
222 to trzy dwójki, więc się nie liczyŁoooo, jest i strona DWIEscie DRUGA
Jeszcze tylko 220 i 222 i już mogę sikac na testy ciążowe bez obaw
A Ty 2000 postaA tak w ogóle to mamy DWUsetną stronę
Może i tak być. A monitoring robisz?może mam po prostu później owulacje?
W grudniu powinnam mieć owulacje 29-30.12 dopiero miałam dwie mocne kreski 5 stycznia
a ile razy dziennie robisz owulaki?może mam po prostu później owulacje?