Bolilol
Fanka BB :)
te granicę już przekroczyłam jakiś czas temuA Ty 2000 posta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te granicę już przekroczyłam jakiś czas temuA Ty 2000 posta
racja!222 to trzy dwójki, więc się nie liczy
Jak zwykle o pierdoly się kłócimy. A mój mąż jest też trudny w rozmowie bo nie przyjdzie nie pogada tylko milczy i siedzi w telefonie.
robię dwa razy dziennie przeważnie w godzinach po 17:00a ile razy dziennie robisz owulaki?
Ale tu w wątku, napisałaś posta #2000te granicę już przekroczyłam jakiś czas temu
ale miałaś chociaż raz usg potwierdzające, że mialas owulacje?robię dwa razy dziennie przeważnie w godzinach po 17:00
Od listopada robię owulaki a chciałam iść na monitoring ale mój lekarz powiedział, żebym nie przesadzała bo dopiero po roku starań jeśli nic nie będzie to możemy się umawiać na monitoring.
Toż to konował nie lekarz!robię dwa razy dziennie przeważnie w godzinach po 17:00
Od listopada robię owulaki a chciałam iść na monitoring ale mój lekarz powiedział, żebym nie przesadzała bo dopiero po roku starań jeśli nic nie będzie to możemy się umawiać na monitoring.
faktycznie!Ale tu w wątku, napisałaś posta #2000
u niektórych pik można łatwo przeoczyć, bo trwa bardzo krótko, ale lekarz to naprawdę przesadził… Przecież równie dobrze możesz nie mieć owulacji i tylko tracisz czasrobię dwa razy dziennie przeważnie w godzinach po 17:00
przeznaczenie!faktycznie!