reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

myślę, że tu musi zadziałać @Brownie1992

@Brownie1992 wiesz co masz robić 😅
Zawsze wszystko na mnie 🤣
Brać się do roboty z tymi kreskami laski !
Jestem zła, mam migrenę, chłop mnie qkurwia na maksa ostatnio, mamy jakiś kryzys małżeński więc proszę mnie nie prowokować!

reklama
Koleżanka mi wysłała wczoraj linka do jakiegoś artykułu o raku szyjki macicy, gdzie było napisane, że "Rozwija się długo i najczęściej bezboleśnie, ale pierwszymi sygnałami choroby mogą być na przykład często nawracające upławy z pochwy, plamienia międzymiesiączkowe lub krwawienia po współżyciu. Każdy z tych symptomów powinien być wystarczającym argumentem, by nie zwlekać ani dnia dłużej i zapisać się na wizytę u ginekologa i badanie cytologiczne." I oczywiście jestem wydygana, ale staram się pocieszać, że przecież robię cytologię co rok i nie wychodzi źle 😶
spokojnie, wyszo by już coś w cytologii. Nawet gdyby podejrzewali skierowaliby Cie na cytologię płynną.

mówisz o wulakach rozumiem? Ale przez cały czas białe, czy była jakaś mocniejsza ta druga kreska?
o owulakach mi chodzi :D
Sory laski :D
Wczoraj o 22:30 była tylko taka … ale to jeszcze nie pik..

Załączniki

• IMG_3756.jpeg
    IMG_3756.jpeg
    34,7 KB · Wyświetleń: 66
Ufff nadrobiłam forum… tyle stron natrzaskałyście ze pół godziny jeździłam na rowerku żeby to przeczytać… ogólnie witam się w poniedziałek… czy tylko mi się tak wszystkiego nie chce ? Pozdrawiam Was ❤️

reklama
Ufff nadrobiłam forum… tyle stron natrzaskałyście ze pół godziny jeździłam na rowerku żeby to przeczytać… ogólnie witam się w poniedziałek… czy tylko mi się tak wszystkiego nie chce ? Pozdrawiam Was ❤️
Ja też tak mam! Jeszcze sama dzisiaj w biurze siedzę i zawsze napierdzielałam robotę, bo nikt mi nie przeszkadzał, a dzisiaj jakiś kryzys mam. Chyba wywalę na drzwi kartkę, że jestem w terenie i pojadę do domu 🙈🙈🙈

Do góry