reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Czy wy też po czasie macie duchy kresek na testach ? W poniedziałek nie miałam po czasie żadnej drugiej kreski , po prostu test zżółkł a wczoraj pojawiła się druga , dziś też widzę . Doganiam @black_angel w byciu królowa choooyo cieni tylko wiadomo u mnie są nie ważne bo wyjęte ze śmietnika 🤣🥹
Ja na ostatnich 3 testach, 10 dni po 11 i 12 mialam po wyschnięciu wyraźnie zaznaczoną żólta przestrzeń gdzie powinna być rozowa kreska. Ale juz przywyklam ze testy tak mają. I nic to nie znaczy... chyba ze z cienia zrobi się róż

reklama
A jak długo się staracie?
Swoją drogą ciekawe czy coś napomkną czy jednak będą udawać, że nic nie widzieli :D
od września. Powiedziałam o tym mamie (uznałam ze to najlepsze rozwiązanie) ze zaczynamy i to na luuuzie, niech szybko na wnuka nie liczy (z chaty wysypują się suplementy i testy ale tak 100% luzu 😅) i ze jak wejdą to ma to schować do pudła i zanieść do sypialni i nic tacie nie mówić i NIKOMU nic nie mówić, czy posłucha to nie wiem :|

raz na pinku miałam taką po czasie 🙈

Ho ho nie jeden cień nie jeden duch się pojawił ale po czasie 🤣🤣

Tak u mnie wczoraj. Lekko przebiła kontrolna - choyocień, dziś już biały jak wizir.

O to ja też poproszę.

@LadyCaro kciuki, żeby wszystko już dobrze było!

Ja na ostatnich 3 testach, 10 dni po 11 i 12 mialam po wyschnięciu wyraźnie zaznaczoną żólta przestrzeń gdzie powinna być rozowa kreska. Ale juz przywyklam ze testy tak mają. I nic to nie znaczy... chyba ze z cienia zrobi się róż
Ok dzięki za te wiadomości czyli nie jestem jedyna 😅

Witajcie dziewczyny :) jeśli mogę to ja ze swoimi pragnieniami do was dołączę :) 24 stycznia testy owu pozytywne więc 25-26 było przytulanie :) niby okres 11.02 ale owulacja była szybciej w tym cyklu :) obstawiając że owulacja była następnego dnia dziś mam 8dpo i oczywiście już sprawdzałam 🙉 będzie to moja trzecia ciąża :) pierwsza poszła szybko druga poszła od razu obie po testach owu :) i obie szybko bladziochy więc myślę na 3 będę testować 😁

Witajcie dziewczyny :) jeśli mogę to ja ze swoimi pragnieniami do was dołączę :) 24 stycznia testy owu pozytywne więc 25-26 było przytulanie :) niby okres 11.02 ale owulacja była szybciej w tym cyklu :) obstawiając że owulacja była następnego dnia dziś mam 8dpo i oczywiście już sprawdzałam 🙉 będzie to moja trzecia ciąża :) pierwsza poszła szybko druga poszła od razu obie po testach owu :) i obie szybko bladziochy więc myślę na 3 będę testować 😁
ale czekaj, bo nie rozumiem: 8 dpo wyszedł Ci pozytywny test? bo mówisz, że okres 11.02, ale jesteś 8dni po owulacji, nie rozumiem

Dziewczyny te które mają owulacje koło 19 dc to macie jakieś wydłużone okresy czy jak?
Bo ja nie mam potwierdzonej owulacij kieruje się ino kalendarzykiem a mój facet wraca w piątek i tak się łudze że może ja też mam później owulacje i może uda nam się trafić 🤣

reklama
Dziewczyny te które mają owulacje koło 19 dc to macie jakieś wydłużone okresy czy jak?
Bo ja nie mam potwierdzonej owulacij kieruje się ino kalendarzykiem a mój facet wraca w piątek i tak się łudze że może ja też mam później owulacje i może uda nam się trafić 🤣
Hej, miałam owu różnie, najpóźniej 19 dc, długość okresu zawsze taka sama i faza lutealna również 🙂

Do góry