reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Czy wy też po czasie macie duchy kresek na testach ? W poniedziałek nie miałam po czasie żadnej drugiej kreski , po prostu test zżółkł a wczoraj pojawiła się druga , dziś też widzę . Doganiam @black_angel w byciu królowa choooyo cieni tylko wiadomo u mnie są nie ważne bo wyjęte ze śmietnika 🤣🥹
raz na pinku miałam taką po czasie 🙈

Czy wy też po czasie macie duchy kresek na testach ? W poniedziałek nie miałam po czasie żadnej drugiej kreski , po prostu test zżółkł a wczoraj pojawiła się druga , dziś też widzę . Doganiam @black_angel w byciu królowa choooyo cieni tylko wiadomo u mnie są nie ważne bo wyjęte ze śmietnika 🤣🥹
Ho ho nie jeden cień nie jeden duch się pojawił ale po czasie 🤣🤣

Dziewczyny, właśnie ustawiam sobie luty pod ginow i badania. Jeśli owu wypada mi 14 lub 15 dc będzie dobrze, jeśli zbadam estradiol 11 dc? Czy za wcześnie? Czy ta wartość będzie już do jakieś interpretacji?
11 dc wypada 10.02. i to jest piątek, wtedy z mężem wyjeżdżamy na weekend, więc przez weekend nie dam rady zrobić badania :( a owu w pon lub wt

Czy zrobić 11dc (piątek) i powtórzyć w pon?
Ostatnio miałam problem z estradiolem i muszę go skontrolować

reklama
Dziewczyny, właśnie ustawiam sobie luty pod ginow i badania. Jeśli owu wypada mi 14 lub 15 dc będzie dobrze, jeśli zbadam estradiol 11 dc? Czy za wcześnie? Czy ta wartość będzie już do jakieś interpretacji?
11 dc wypada 10.02. i to jest piątek, wtedy z mężem wyjeżdżamy na weekend, więc przez weekend nie dam rady zrobić badania :( a owu w pon lub wt

Czy zrobić 11dc (piątek) i powtórzyć w pon?
Ostatnio miałam problem z estradiolem i muszę go skontrolować
a jaki miałaś problem z estradiolem? Pod jakim kątem chcesz go skontrolować?

Do góry