reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
ja to samo, jem wszystko tylko staram się rozsądnieja teżja się odchudzam na pizzy, inaczej po trzech dniach bym uznała, że pierdole te dietę
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
ewm
Podziwiamja to samo, jem wszystko tylko staram się rozsądniemam nawet takie minaturki słodyczy, małe knopersiki, żebym mogła zjeśc taki 1
![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Panda91
Ja też bym nie dała rady dla samego odchudzania zdrowiej jeść i się ruszać.ja to samo, jem wszystko tylko staram się rozsądniemam nawet takie minaturki słodyczy, małe knopersiki, żebym mogła zjeśc taki 1
![]()
Chyba najważniejsze to znaleźć ruch, który się lubi... a później to już idzie gładko, bo najtrudniej przymuszać się do ćwiczeń, których się nie cierpi, ja bym się znienawidziła po miesiącu jeszcze bardziej ;D
LadyCaro
no ja na szczęście nie lubię słodyczy jakoś mocno. raz na jakiś czas coś zjem, przy okresie najczęściej. U mnie problemem są za duże porcje, bardzo lubię najadać się pod korek i aktualnie walczę z tym. A drugim problemem to jest to, że kocham węglowodany i mam ich dużo za dużo w diecie, a za mało białka, bo prawie nie jem mięsa. Więc to druga rzecz którą staram się naprawić.Podziwiamja jak widzę słodycze to najlepiej do spodu, a jak jeszcze głodna jestem to już w ogóle
![]()
LadyCaro
to prawda. Ja mam ruch, który lubię - rureJa też bym nie dała rady dla samego odchudzania zdrowiej jeść i się ruszać.
Chyba najważniejsze to znaleźć ruch, który się lubi... a później to już idzie gładko, bo najtrudniej przymuszać się do ćwiczeń, których się nie cierpi, ja bym się znienawidziła po miesiącu jeszcze bardziej ;D
Bolilol
ale to właśnie o to chodzi, żeby nie być głodna i sobie nie zakazywać słodyczy albo czegoś, co kochasz jeść. Ja kocham pizze i znalazłam sposób, by codziennie moc jeść pizze na obiad, dzięki czemu mi nie brakujePodziwiamja jak widzę słodycze to najlepiej do spodu, a jak jeszcze głodna jestem to już w ogóle
![]()
![Speak-no-evil monkey :speak_no_evil: 🙊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64a.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Bolilol
co za wredny babsztyl!Mnie dziś czekają w ciągu dnia odwiedzi teściowejbędzie u lekarza w okolicy nas i 3-4 godziny będzie u nas... zazwyczaj przychodzi właśnie w ciągu dnia (jak ja w biurze, a mąż w domu w pracy) i pewnie się zdziwi, że dzisiaj jestem. Mąż pośpieszył się z nowinami o ciąży i powiedział swoim rodzicom i wszystkim... chociaż mówiłam "chłopie poczekaj trochę różnie może być". I np. teść na wieść o ciąży się popłakał z radości, a teściowa jakby usłyszała najgorsza nowinę ;p ale ona o dniu naszego ślubu powiedziała "że to najgorszy dzień jej życia, a poza tym mam obrzydliwą sukienkę" więc tak jakby... nie mamy dobrych relacji, ale mimo wszystko jestem zawsze uprzejma, bo sobie tłumacze, że to pewnie jakieś jej choroby i zranienia, a nie ja... ale tak i siak mieszkanie już wysprzątane i danie dwudaniowe czeka, żebym nie usłyszała, że jej synek okropnie wygląda i że zagładzam go na śmierć ;p
Panda91
No tak, 2x w tygodniu to takie minimum dla trenowania, ale najważniejsza jest radość z aktywności!!! <3 No i na rurze robią się niezłe bicki i mięśnie, więc możesz mieć poczucie, że waga stoi w miejscu (bo się robią mięsnie, które więcej ważą), ale ciałko się zmienia i obwody.to prawda. Ja mam ruch, który lubię - rureale 2x w tygodniu to za mało, więc teraz chodzę z psem na marszobiegi i ćwiczę przed yt.
reklama
LadyCaro
no dla mnie wymiana tostów na serek wiejski to nie jest dealale to właśnie o to chodzi, żeby nie być głodna i sobie nie zakazywać słodyczy albo czegoś, co kochasz jeść. Ja kocham pizze i znalazłam sposób, by codziennie moc jeść pizze na obiad, dzięki czemu mi nie brakujeu mnie kluczem było to, żeby określić co naprawdę lubię, co jest dla mnie ważne, a czego mogę się pozbyć. I tak zamieniłam wieczorne paluszki przy netflixie na wieczorne borowki przy netflixie (bo ważne było samo jedzenie), dobry obiad był dla mnie ważny, więc wypracowałam sobie sposób na dietetyczna pizze, a śniadania mają być szybkie, więc tosty z serem zamieniłam na serek wiejski z warzywami. Jak chciałam czekoladę, to żarłam rządek, vo wiedziałam, że tylko ta ochota we mnie będzie rosła i dzisiaj sobie odmówię 3 kostek, a jutro zeżre całą na raz
![]()
Podziel się: