reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Omggg muszę wam opowiedzieć o mojej wtopie 🙈 absolutnie nikt nie wie o naszych staraniach i bardzo się starałam aby tak zostało…. W zeszły piątek przyszła mi mega paczka z testami, testami owulacyjnymi i suplementami, otwierając ją wszystko rozsypałam, a chciałam wziąć sobie tylko suple stamtąd bo wracaliśmy do rodzinnego domu na prace zdalna, bo jednak mamy do rodziców daleko, a dosłownie już w kurtkach byliśmy, wiec tylko zgarnęłam te suple pozostawiając cały bajzel. Przyjechaliśmy i okazało się, ze rodzice pilnie musza jechać do naszego miasta, wiec zaproponowałam aby u nas się przespali. Oczywiście bardzo się ucieszyli i skorzystaja, wiec jutro super niespodzianka ich tam czeka… KILL MEEE
A jak długo się staracie?
Swoją drogą ciekawe czy coś napomkną czy jednak będą udawać, że nic nie widzieli :D

Czy wy też po czasie macie duchy kresek na testach ? W poniedziałek nie miałam po czasie żadnej drugiej kreski , po prostu test zżółkł a wczoraj pojawiła się druga , dziś też widzę . Doganiam @black_angel w byciu królowa choooyo cieni tylko wiadomo u mnie są nie ważne bo wyjęte ze śmietnika 🤣🥹
Tak u mnie wczoraj. Lekko przebiła kontrolna - choyocień, dziś już biały jak wizir.
trzydniowego tygodnia pracy 😅
O to ja też poproszę.

@LadyCaro kciuki, żeby wszystko już dobrze było!

W ogóle wczoraj marudziłam, że w 3 i 4dc coś miałam wysokie temperatury jak na fazę niskich temperatur, bo 36,3x, ale dzisiaj już miałam 35,99. Coś mi się wydaje, że mi ten wysoki prog jakoś powoli spadał 🤔

Dziewczyny, dostałam termin biopsji endometrium: 9 lutego. 6 stówek idzie się śmiać, bardzo proszę o kciuki, żeby to zapalenie poszło precz..
I Hope Please GIF

a jaki miałaś problem z estradiolem? Pod jakim kątem chcesz go skontrolować?
W tamtym cyklu, albo miałam dziwny cykl, albo trafiłam na bezowulacyjny, albo rzeczywiście ten estradiol jest przyczyną. Dzień po owu miałam wartość 75 PG/ml, to mogłoby oznaczać, że do owu nie doszło? Nie wiem :( zawsze na USG było wszystko ok, no ale nie robiłam badań w środku cyklu, toteż nie wiem, jakie te owulacje mialam.
Dlatego teraz badania plus moni chce robić

reklama
Do góry