reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Witajcie dziewczyny :) jeśli mogę to ja ze swoimi pragnieniami do was dołączę :) 24 stycznia testy owu pozytywne więc 25-26 było przytulanie :) niby okres 11.02 ale owulacja była szybciej w tym cyklu :) obstawiając że owulacja była następnego dnia dziś mam 8dpo i oczywiście już sprawdzałam 🙉 będzie to moja trzecia ciąża :) pierwsza poszła szybko druga poszła od razu obie po testach owu :) i obie szybko bladziochy więc myślę na 3 będę testować 😁
ja też nic nie rozumiem... Jeśli uznajesz, że owulacja była 25.01, to dziś jesteś 7dpo, nie 8dpo :) coś się tu nam zakręciłaś, napisz nam proszę bardziej po kolei co i jak :)

reklama
O ten sam cel!! Jutro zaczynam respo 💪💪 jedzenie kupione, z treningami się zapoznałam. Ja team basen dostałam 2x silka, 2x taśmy w domu 😂😂 jak będę wkurzona, to będzie to to 🙄🙄😆
podziwiam, jakbym ja z dnia na dzień narzuciła tyle na siebie to po tygodniu bym się wkurwiła i rzuciła wszystko w kąt xD

O ten sam cel!! Jutro zaczynam respo 💪💪 jedzenie kupione, z treningami się zapoznałam. Ja team basen dostałam 2x silka, 2x taśmy w domu 😂😂 jak będę wkurzona, to będzie to to 🙄🙄😆
Ja dziś zaczynam treningi że strefa przemian i będę je przeplatać z pilatesem na macie , dietę w miarę trzymam. Muszę tylko ograniczyć słodkie 🍷🥹

Mnie dziś czekają w ciągu dnia odwiedzi teściowej :D będzie u lekarza w okolicy nas i 3-4 godziny będzie u nas... zazwyczaj przychodzi właśnie w ciągu dnia (jak ja w biurze, a mąż w domu w pracy) i pewnie się zdziwi, że dzisiaj jestem. Mąż pośpieszył się z nowinami o ciąży i powiedział swoim rodzicom i wszystkim... chociaż mówiłam "chłopie poczekaj trochę różnie może być". I np. teść na wieść o ciąży się popłakał z radości, a teściowa jakby usłyszała najgorsza nowinę ;p ale ona o dniu naszego ślubu powiedziała "że to najgorszy dzień jej życia, a poza tym mam obrzydliwą sukienkę" więc tak jakby... nie mamy dobrych relacji, ale mimo wszystko jestem zawsze uprzejma, bo sobie tłumacze, że to pewnie jakieś jej choroby i zranienia, a nie ja... ale tak i siak mieszkanie już wysprzątane i danie dwudaniowe czeka, żebym nie usłyszała, że jej synek okropnie wygląda i że zagładzam go na śmierć ;p

reklama
Do góry