Nasturtium
Fanka BB :)
Zima to zły czas na redukcję, lepiej mieć zapas grzewczy, mrozy idą.schudnąć z 2 kilo xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zima to zły czas na redukcję, lepiej mieć zapas grzewczy, mrozy idą.schudnąć z 2 kilo xD
ale w lato już by się chciało wyglądać dobrzeZima to zły czas na redukcję, lepiej mieć zapas grzewczy, mrozy idą.
Niestety to tak nie działaZima to zły czas na redukcję, lepiej mieć zapas grzewczy, mrozy idą.
Dziewczyny, dostałam termin biopsji endometrium: 9 lutego. 6 stówek idzie się śmiać, bardzo proszę o kciuki, żeby to zapalenie poszło precz..
zdarzały się. No ale wiadomo, ze reakcje chemiczne na teście zachodzą to i takie rzeczy mogą się zdarzyćCzy wy też po czasie macie duchy kresek na testach ? W poniedziałek nie miałam po czasie żadnej drugiej kreski , po prostu test zżółkł a wczoraj pojawiła się druga , dziś też widzę . Doganiam @black_angel w byciu królowa choooyo cieni tylko wiadomo u mnie są nie ważne bo wyjęte ze śmietnika
No tak wiem co zmienia faktu że potem się gapie na to z nadzieją że wyjdzie taka w regulaminowym czasiezdarzały się. No ale wiadomo, ze reakcje chemiczne na teście zachodzą to i takie rzeczy mogą się zdarzyć