Bolilol
Fanka BB :)
dzisiaj piąteczek, dzisiaj można!ja bym chciała jeść węglowodany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj piąteczek, dzisiaj można!ja bym chciała jeść węglowodany
O ja bym wpierdzieliła
do mnie McDonaldsa można zamawiać teraz (tak, dopiero, mieszkam na przedmieściach ) i naprawdę walczę ze sobą, bo jak już sobie zamówię, to big maca, wieśmaca i duże frytki i to wszystko zeżre na raz
Ja bym Wieśka zjadławolę wieśka
ja bym zjadła obawolę wieśka
Mi coś kuxxwa nie idzie poproszę o inne zadanie w tym życiuZresztą na razie nie umieramy, musimy jeszcze dzieci zrobić
To ten alkohol płaczeej weź bo płaczki
jaka słodyczZobacz załącznik 1491994
"matka, który to drin już?"
ja pamiętam, że miałąm epizody depersyjne, t jak się budziłam to moją pirwszą myślą było, żeby te dzień się już skończył.Ja temat śmierci i to tylko ona jest pewna w życiu przerobiłam bardzo dobrze ... Nie ma nic depresyjnego w zastanawianiu się nad sensem życia póki ten sens znajdujemy . Śmierć jest częścią życia i trzeba się tym pogodzić .
Ja miałam taki czas że zasypiając miałam nadzieję że się nie obudzę , potem zasypiajac bałam się że się nie obudzę a teraz się wkurwia..AM jak dzwoni budzik ale cieszę się że się obudziłam ....
Sama słodyczZobacz załącznik 1491994
"matka, który to drin już?"