reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Tobie się tak wydaje, że nic nie zostanie. Zostaną zawsze wspomnienia, zdjęcia, rzeczy, zapachy, odczucia 😁
Czy jak ktoś z Twoich bliskich czy znajomych umiera, to od razu znika z Twojej pamięci? 😉 Pamiętasz te osobę przez pryzmat różnych rzeczy. Niektóre robiła przypadkowo, ale niektóre zrobiła właśnie po to, żeby tak zostać zapamiętana 😉🙃
wiem, czasem po prostu ide na grób osoby która nie żyje 100 lat i się zastanawiam... i co człowiek po sobie zostawił... nie wiem, alko rozkminy level hard. Dobrze, że nie jaram

wiem, czasem po prostu ide na grób osoby która nie żyje 100 lat i się zastanawiam... i co człowiek po sobie zostawił... nie wiem, alko rozkminy level hard. Dobrze, że nie jaram
Jakbyś jarala to byś to przeliczyła np. na tony 💩, które wydalił w swoim życiu 😂😂
Sorry dawno o 💩💩 nie było 🤣🤣

reklama
Jeszcze tylko tak napiszę, że jak już jadę do Maca, to najbardziej lubię śniadania.

Po porze śniadaniowej jedynie wrapy mnie urzekają🤷🏻‍♀️. Reszta mi nie smakuje.

Ale do Maca wpadamy tylko jak gdzieś jedziemy, tacy dziwni jesteśmy.

Dobra, trzymajcie się.
Muszę rezerwować ten Meksyk, bo mi wszystkie fajne miejscówki porezerwują.

Do góry