reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Tobie się tak wydaje, że nic nie zostanie. Zostaną zawsze wspomnienia, zdjęcia, rzeczy, zapachy, odczucia 😁
Czy jak ktoś z Twoich bliskich czy znajomych umiera, to od razu znika z Twojej pamięci? 😉 Pamiętasz te osobę przez pryzmat różnych rzeczy. Niektóre robiła przypadkowo, ale niektóre zrobiła właśnie po to, żeby tak zostać zapamiętana 😉🙃
wiem, czasem po prostu ide na grób osoby która nie żyje 100 lat i się zastanawiam... i co człowiek po sobie zostawił... nie wiem, alko rozkminy level hard. Dobrze, że nie jaram

wiem, czasem po prostu ide na grób osoby która nie żyje 100 lat i się zastanawiam... i co człowiek po sobie zostawił... nie wiem, alko rozkminy level hard. Dobrze, że nie jaram
Jakbyś jarala to byś to przeliczyła np. na tony 💩, które wydalił w swoim życiu 😂😂
Sorry dawno o 💩💩 nie było 🤣🤣

reklama
Jeszcze tylko tak napiszę, że jak już jadę do Maca, to najbardziej lubię śniadania.

Po porze śniadaniowej jedynie wrapy mnie urzekają🤷🏻‍♀️. Reszta mi nie smakuje.

Ale do Maca wpadamy tylko jak gdzieś jedziemy, tacy dziwni jesteśmy.

Dobra, trzymajcie się.
Muszę rezerwować ten Meksyk, bo mi wszystkie fajne miejscówki porezerwują.

Do góry