Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Mi to się już chyba nawet nie chceja już ponad dwa lata robię i dupa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi to się już chyba nawet nie chceja już ponad dwa lata robię i dupa
chyba się skurczyłaś
wiem, czasem po prostu ide na grób osoby która nie żyje 100 lat i się zastanawiam... i co człowiek po sobie zostawił... nie wiem, alko rozkminy level hard. Dobrze, że nie jaramTobie się tak wydaje, że nic nie zostanie. Zostaną zawsze wspomnienia, zdjęcia, rzeczy, zapachy, odczucia
Czy jak ktoś z Twoich bliskich czy znajomych umiera, to od razu znika z Twojej pamięci? Pamiętasz te osobę przez pryzmat różnych rzeczy. Niektóre robiła przypadkowo, ale niektóre zrobiła właśnie po to, żeby tak zostać zapamiętana
Ja dosłownie już nie mam chęci na seks poza jakimiś mometami...Mi to się już chyba nawet nie chce
Jakbyś jarala to byś to przeliczyła np. na tony , które wydalił w swoim życiuwiem, czasem po prostu ide na grób osoby która nie żyje 100 lat i się zastanawiam... i co człowiek po sobie zostawił... nie wiem, alko rozkminy level hard. Dobrze, że nie jaram
Ja to bardziej na myślenie o tym, picie tego inozytolu, mierzenie tempki, moni i inne. PocopocopocoJa dosłownie już nie mam chęci na seks poza jakimiś mometami...
ej śmiechy śmieszkami, ale kupa jest bardzo ważna! ja jak nie pójdę to sama świadomość obniża mi samopoczucieJakbyś jarala to byś to przeliczyła np. na tony , które wydalił w swoim życiu
Sorry dawno o nie było
Taak to jedna z tych rzeczy, których mi brakuje na wsi. Że nie odpalę glovo i nie zamówię żarcia które zaraz przyjedzie. No i nocnych mi brakuje. Wypad na miasto wieczorem to już grubsza organizacjaporozmawiajmy o jedzeniu. Kto jeszcze by zjadł big maca?
ooo tak.ej śmiechy śmieszkami, ale kupa jest bardzo ważna! ja jak nie pójdę to sama świadomość obniża mi samopoczucie