reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Od kilku dni chodzę smutna, płaczę, do tego bardzo długo pracuje i coraz więcej płaczę. I mąż mi powiedział, że kupił mi prezent na poprawę humoru, pół godziny temu dostał smsa, że przyszedł do paczkomatu i pojechal, bo stwierdził, że musi teraz już, nie jutro, już.
Kupił mi nowy zestaw szydelek i cały zestaw wzorów do szydelkowania, bo jak szydełkuje to nie płacze 🥺
Kochany ❤️❤️❤️❤️

No jakoś te mamusiowe wątki mnie nie przekonują.
znów to samo xD w sensie mi się wydaje, że ja na mamowy wątek raczej nie pójdę, bo tam jest masa dziewczyn z ciażami z 1cs, a to jest zupełnie inne podejście i przezywanie ciąży, niż ja będę miała. Ja się pewnie będę trząść od USG do USG, a one będą wybierać wózek po pozytywnej becie... nie targnę tego

reklama
znów to samo xD w sensie mi się wydaje, że ja na mamowy wątek raczej nie pójdę, bo tam jest masa dziewczyn z ciażami z 1cs, a to jest zupełnie inne podejście i przezywanie ciąży, niż ja będę miała. Ja się pewnie będę trząść od USG do USG, a one będą wybierać wózek po pozytywnej becie... nie targnę tego
Założymy sobie: mamusie po staraczkach 😍😍

Do góry