reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

a ja chce pochwalić mojego Starego, bo powiedziałam mu 2 dni temu, że dziś musi być seks bo robimy dziecko. Oświadczył, że zbiera plemniki i dziś grzecznie przyszedł i rozpoczął akcje 😅
brzmi to strasznie sztywno, ale mam w dupie.
Pytałam się, czy taki seks umówiony nie jest dla niego trudny a on powiedział, ze seks, to seks i zawsze jest fajny. Naprawdę, jeśli chodzi o starania to mój Stary spisuje się na medal - współpraca pierwsza klasa.

reklama
Brzuch mnie zaczął boleć z nerwów przez te durne wyniki... 2 cykl z 6 i znów lipa. I teraz jeszcze antybiotyki.
Niech mnie ktoś dobije...
Spokojnie. Te antybiotyki nic nie zaburzą jeśli tym się martwisz. Infekcje zdarzają się często, lepiej, że wykryta teraz niż na przykład w ciąży.

Brzuch mnie zaczął boleć z nerwów przez te durne wyniki... 2 cykl z 6 i znów lipa. I teraz jeszcze antybiotyki.
Niech mnie ktoś dobije...
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze im więcej się badamy, tym więcej wychodzi jakiś rzeczy, a czasem sobie mysle, ze po co te diagnozy wszystkie? Jeżeli to i tak los na loterii. Ale tak jak dziewczyny pisały weźmiesz antybiotyk i będzie git

No tak, ale to jednak antybiotyk będzie. Nie wiadomo co z Lamettą wtedy. Nie wiadomo co z sono...
Wiem, że łatwo mówić, ale nie nakręcaj się. Ja też byłam ostatnio wściekła jak w owu byliśmy nieżywi, a to była w sumie pierwsza realna szansa. Niestety nawet przy wspomaganych staraniach wszystkiego nie przewidzimy. Ja też bardzo boję się stymulacji, tego, że będę odliczać do tych 6 mc z lękiem, ale musimy wierzyć, że będzie dobrze.

reklama
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze im więcej się badamy, tym więcej wychodzi jakiś rzeczy, a czasem sobie mysle, ze po co te diagnozy wszystkie? Jeżeli to i tak los na loterii. Ale tak jak dziewczyny pisały weźmiesz antybiotyk i będzie git
No ja to też czasem myślę, że te badania wpływają na mnie bardzo źle, stresuje się, a na niektóre wpływu nie mam, na przykład amh.

Do góry