reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Tez je brałamja jak byłam dzieciuchem to brałam Novynette ale po 2 latach się opamiętałam i nigdy do tabletek nie wróciłam. Więc w sumie brałam od 18 do 20 roku życia
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Wyrzucimy prace, trening, Burger, jogowanie, medytacje, na mycie damy 5 minut przy otwartych drzwiach i jakoś się upchniePraca, trening, burger po treningu i już 21 zaraz trzeba już iść się myć, jogowac i medytować. Gdzie w tym wszystkim czas na ew. boba, jak nawet forum ciężko nadrobić?
Panda91
Nie mogę się doczekaćWyrzucimy prace, trening, Burger, jogowanie, medytacje, na mycie damy 5 minut przy otwartych drzwiach i jakoś się upchnie
Owulacja
Pff tam to pewnie nuda albo wzajemnie nakręcanie się odnośnie wymiarów dziecka albo plebiscyt na najpiękniejsze zdjęcie z uesgieNa mamusie byś nas wzięła
Nasturtium
A ja mam tym mniej czasu, im mniej zadań, serio. Jak dużo się dzieje, to jestem spięta, zorganizowana i na wszystko znajdę chwilę.Praca, trening, burger po treningu i już 21 zaraz trzeba już iść się myć, jogowac i medytować. Gdzie w tym wszystkim czas na ew. boba, jak nawet forum ciężko nadrobić?
Dzisiaj to leżę po pracy, czuję się jak zgon i czas mi baaardzo szybko leci, serio.
Panda91
My chociaż o seksie możemy se popisaćPff tam to pewnie nuda albo wzajemnie nakręcanie się odnośnie wymiarów dziecka albo plebiscyt na najpiękniejsze zdjęcie z uesgie
Bolilol
Od kilku dni chodzę smutna, płaczę, do tego bardzo długo pracuje i coraz więcej płaczę. I mąż mi powiedział, że kupił mi prezent na poprawę humoru, pół godziny temu dostał smsa, że przyszedł do paczkomatu i pojechal, bo stwierdził, że musi teraz już, nie jutro, już.
Kupił mi nowy zestaw szydelek i cały zestaw wzorów do szydelkowania, bo jak szydełkuje to nie płacze
Kupił mi nowy zestaw szydelek i cały zestaw wzorów do szydelkowania, bo jak szydełkuje to nie płacze
reklama
Nasturtium
No jakoś te mamusiowe wątki mnie nie przekonują.Pff tam to pewnie nuda albo wzajemnie nakręcanie się odnośnie wymiarów dziecka albo plebiscyt na najpiękniejsze zdjęcie z uesgie
Podziel się: