reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Praca, trening, burger po treningu i już 21 :D zaraz trzeba już iść się myć, jogowac i medytować. Gdzie w tym wszystkim czas na ew. boba, jak nawet forum ciężko nadrobić?

reklama
Mi przy biochemie jak obudziłam się; by zrobić test, pierwszy raz w życiu przyśniło mi sie, ze robiłam test ciążowy, ale jakimś dziwnym przyrządem dla krów i miałam poznać wynik w śnie i się obudziłam i w realu dwie kreski :D

Praca, trening, burger po treningu i już 21 :D zaraz trzeba już iść się myć, jogowac i medytować. Gdzie w tym wszystkim czas na ew. boba, jak nawet forum ciężko nadrobić?
A ja mam tym mniej czasu, im mniej zadań, serio. Jak dużo się dzieje, to jestem spięta, zorganizowana i na wszystko znajdę chwilę.
Dzisiaj to leżę po pracy, czuję się jak zgon i czas mi baaardzo szybko leci, serio.

Od kilku dni chodzę smutna, płaczę, do tego bardzo długo pracuje i coraz więcej płaczę. I mąż mi powiedział, że kupił mi prezent na poprawę humoru, pół godziny temu dostał smsa, że przyszedł do paczkomatu i pojechal, bo stwierdził, że musi teraz już, nie jutro, już.
Kupił mi nowy zestaw szydelek i cały zestaw wzorów do szydelkowania, bo jak szydełkuje to nie płacze 🥺

reklama
Do góry