Nasturtium
Fanka BB :)
Płacą chociaż za nadgodziny?no właśnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płacą chociaż za nadgodziny?no właśnie!
@owulacja posikałam się ze smiechu. Proszę ostrzeżenie, żeby pampersa zakładaćW jednym z pierwszych cykli brania miałam "ostrą biegunkę" i przeczytałam cały internet o zachwianiu skuteczności anty dlatego stwierdziłam, że jak wezmę o 4:55 i pójdę dalej spać, to co najmniej do tej 7:00 się nie zesram
Ps. Miałam wtedy 19 lat
to był posrany pomysł...W jednym z pierwszych cykli brania miałam "ostrą biegunkę" i przeczytałam cały internet o zachwianiu skuteczności anty dlatego stwierdziłam, że jak wezmę o 4:55 i pójdę dalej spać, to co najmniej do tej 7:00 się nie zesram
Ps. Miałam wtedy 19 lat
Ten pierwszy wynik to bakteria, która naturalnie występuje w pochwie, ale czasem może się namnożyć w większej ilości i wtedy podwyższa pH.
W sumie mam podobnie. Czasem zdarzy mi się jakiś tydzień lub dwa, że ochoczo wstaję, ale szybko wracam do „normy”. Jako dziecko i nastolatka spałam bardzo mało, także starość .ja mam zawsze problem czy o 6 czy o 11. Kocham spać
Kwiecisty... jak ładnie napisane ❤Kochana uwielbiam twój kwiecisty język wypowiedzi))
O to to to. Gdyby nie praca to bym nie miała kiedy nadrabiać tych setek stron...
No bo to szybka akcja będzie i szybkie zajście
Ja to zawsze tak nakłamie żeby dostać skierowania, że aż mi się śmiać chce jak odkładam telefon...
Trzymam mocno kciuki za sensowne propozycje jak szybko rozwiązać problemy męża! Czekamy na relacje
mniej więcejPłacą chociaż za nadgodziny?
Czuję, że u tej Lejdi będzie w końcu bejbi
Oby więcej.mniej więcej
Wiedziałam kogo zapytać .Czuję, że u tej Lejdi będzie w końcu bejbi
Serio mam takie poczucie, że to nie plemnisie starego są powodem tylko może faktycznie coś tam się nie umiało dobrze przykleić
Bo same tu często piszecie, że wystarczy JEDEN silny plemnik a potem milion innych rzeczy żeby się udało