reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
W jednym z pierwszych cykli brania miałam "ostrą biegunkę" i przeczytałam cały internet o zachwianiu skuteczności anty 😁 dlatego stwierdziłam, że jak wezmę o 4:55 i pójdę dalej spać, to co najmniej do tej 7:00 się nie zesram 😁
Ps. Miałam wtedy 19 lat
Cry Reaction GIF by McDonald's CZ/SK's CZ/SK
@owulacja😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈 posikałam się ze smiechu. Proszę ostrzeżenie, żeby pampersa zakładać 🙏🙏

Ten pierwszy wynik to bakteria, która naturalnie występuje w pochwie, ale czasem może się namnożyć w większej ilości i wtedy podwyższa pH.

Ta druga to dziwna sprawa, bo zwykle w pochwie mogą namnażać się paciorkowce z grupy B. Te z grupy G rzadziej są w drogach rodnych.

Na szczęście pewnie wystarczy antybiotykoterapia plus po niej stosowanie probiotyku i powinno to ustrojstwo minąć.

Kochana uwielbiam twój kwiecisty język wypowiedzi;)))

O to to to. Gdyby nie praca to bym nie miała kiedy nadrabiać tych setek stron...

No bo to szybka akcja będzie i szybkie zajście😅

Ja to zawsze tak nakłamie żeby dostać skierowania, że aż mi się śmiać chce jak odkładam telefon...

Trzymam mocno kciuki za sensowne propozycje jak szybko rozwiązać problemy męża! Czekamy na relacje🤞
Kwiecisty... jak ładnie napisane ❤

Zapytajmy. @Owulacja, będzie cionsz u @LadyCaro w tym cyklu?
Czuję, że u tej Lejdi będzie w końcu bejbi
🥰

Serio mam takie poczucie, że to nie plemnisie starego są powodem tylko może faktycznie coś tam się nie umiało dobrze przykleić
Bo same tu często piszecie, że wystarczy JEDEN silny plemnik a potem milion innych rzeczy żeby się udało

reklama
Do góry