Nasturtium
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać.Napisałam wiadomość do koordynatora w sprawie wyniku. Jutro pewnie odpowiedzą. Ciekawe co wymyślą.
na razie nie, od kiedy siedzę po 12h w pracy mąż mi każe spaćPrzecież robisz obiady od 6-tej ?
ja o 5:30a ja codziennie muszę wstawać o 6
Znów te niedobre urzędyna razie nie, od kiedy siedzę po 12h w pracy mąż mi każe spać
ja mam zawsze problem czy o 6 czy o 11. Kocham spaćTeż tak kiedyś wstawałam i bez problemu, teraz 7 to dramat, ostatnio dodałam sobie kwadrans .
czekamy na info!Napisałam wiadomość do koordynatora w sprawie wyniku. Jutro pewnie odpowiedzą. Ciekawe co wymyślą.
W jednym z pierwszych cykli brania miałam "ostrą biegunkę" i przeczytałam cały internet o zachwianiu skuteczności anty dlatego stwierdziłam, że jak wezmę o 4:55 i pójdę dalej spać, to co najmniej do tej 7:00 się nie zesramZa jakie grzechy sama sobie to zrobiłaś?
no właśnie!Znów te niedobre urzędy