LadyCaro
Fanka BB :)
a dlaczego musiałaś brać anty w środku nocyJa się przez 10 lat budziłam codziennie o 4:55 na tabletkę anty, więc dla mnie to nie byłoby przeszkodą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dlaczego musiałaś brać anty w środku nocyJa się przez 10 lat budziłam codziennie o 4:55 na tabletkę anty, więc dla mnie to nie byłoby przeszkodą
ja w soboty wstaje wcześniej niż w tygodniuja to Was czaem podziwiam, jak jednym zaspanym okiem zaglądam na forum w sobotę o 11 a Wy od 6 nawalacie posty xD
cionsz cionsz cionszo macica mi musuje
Mnie w tygodniu też się nie udaje, w weekend bardzo tak lubię.nie, u mnie bez szans. Jak się przebudzę to rzadko uda mi się zasnąć jeszcze raz.
Przecież robisz obiady od 6-tej ?ja w soboty wstaje wcześniej niż w tygodniu
To zapraszam tam ja dałam jeden głupi komentarz a potem przez pół dnia czytałam co się tam odwalaWczoraj? Laska ja już to miałam opracowane w pierwszym cyklu starań
Cionsz owulacyjny. Czyli owulacja już wie, że coś z niej będzie.cionsz cionsz cionsz
Ty nas tam lepiej nie zapraszajTo zapraszam tam ja dałam jeden głupi komentarz a potem przez pół dnia czytałam co się tam odwala
Owulacja wie, że cionsz z niej będzie?Cionsz owulacyjny. Czyli owulacja już wie, że coś z niej będzie.