reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Wiecie co chyba musze udac sie do ginekologa. Poniewaz moja pierwsza @ od lyzeczkowania wyglada dziwnie. Tzn. mam brazowe plamienia bardzo delikatne ze strozkami sluzu brazowego. Narazie nie panikuje bo mam nadzieje ze sie rozkreci. Nigdy nie bylam w takiej sytuacji dlategk to mnie zastanawia.
Może to po prostu zapowiedź okresu?

reklama
W Krakowie za tyle to możesz sobie sracz kupić 🤣🤣
Kochana uwielbiam twój kwiecisty język wypowiedzi;)))
no ja też w pracy mogę czytać
O to to to. Gdyby nie praca to bym nie miała kiedy nadrabiać tych setek stron...
U mnie dziś 7dc i ślimak 😂 Aż się zdziwiłam, że tak szybko taki dorodny śluz płodny i podbrzusze nawala 😳 Ale wczoraj oficjalnie rozpoczęliśmy starania ze starym 😎 Trzonowaliśmy bez gumeczki! Mamy to! 😂🤣
No bo to szybka akcja będzie i szybkie zajście😅
No w luxbiedzie też wszystko trzeba „wyrywać”.
Ja to zawsze tak nakłamie żeby dostać skierowania, że aż mi się śmiać chce jak odkładam telefon...
dzięki, dam znać, na razie bardzo się stresuje :)
Trzymam mocno kciuki za sensowne propozycje jak szybko rozwiązać problemy męża! Czekamy na relacje🤞

reklama
Do góry