reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Wiecie co chyba musze udac sie do ginekologa. Poniewaz moja pierwsza @ od lyzeczkowania wyglada dziwnie. Tzn. mam brazowe plamienia bardzo delikatne ze strozkami sluzu brazowego. Narazie nie panikuje bo mam nadzieje ze sie rozkreci. Nigdy nie bylam w takiej sytuacji dlategk to mnie zastanawia.
Może to po prostu zapowiedź okresu?

reklama
W Krakowie za tyle to możesz sobie sracz kupić 🤣🤣
Kochana uwielbiam twój kwiecisty język wypowiedzi;)))
no ja też w pracy mogę czytać
O to to to. Gdyby nie praca to bym nie miała kiedy nadrabiać tych setek stron...
U mnie dziś 7dc i ślimak 😂 Aż się zdziwiłam, że tak szybko taki dorodny śluz płodny i podbrzusze nawala 😳 Ale wczoraj oficjalnie rozpoczęliśmy starania ze starym 😎 Trzonowaliśmy bez gumeczki! Mamy to! 😂🤣
No bo to szybka akcja będzie i szybkie zajście😅
No w luxbiedzie też wszystko trzeba „wyrywać”.
Ja to zawsze tak nakłamie żeby dostać skierowania, że aż mi się śmiać chce jak odkładam telefon...
dzięki, dam znać, na razie bardzo się stresuje :)
Trzymam mocno kciuki za sensowne propozycje jak szybko rozwiązać problemy męża! Czekamy na relacje🤞

reklama
Do góry