Avy
Fanka BB :)
2-3 dni robocze.To być może zdążysz, tylko będzie lekarz pewnie chciała, żebyś powtórzyła wymaz. Ile czekałaś na ten wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2-3 dni robocze.To być może zdążysz, tylko będzie lekarz pewnie chciała, żebyś powtórzyła wymaz. Ile czekałaś na ten wynik?
Wczoraj? Laska ja już to miałam opracowane w pierwszym cyklu starańCzyżbyś czytała wczoraj wątek "Zwolnienie L4 ciąża" ????
ja w tym miesiącu też nie wyłapałam w środę miałam cień cienia. W czwartek prawie pik, a w piątek już zbladł temperatura skoczyła ładnie w górę więc owu musiała być w weekendja w ogóle nie wiem co sie ze mna stało, ale przestały na mnie działać owulaki. Mam ładne, swoje owulki, a od kilku miesięcy nie mogę wyłapać takiego piku, piku, tylko taki no prawieprawie.... dziś rano też był mocny, po południu już słabszy, ciekawe co bedzie jutro.
Ja też miałam naiwną myśl, że w grudniu to przed świętami posiedzę w domu . Starania od sierpnia.Wczoraj? Laska ja już to miałam opracowane w pierwszym cyklu starań
no ja mam nadzieję, że ta owu dziś/jutro jednak. No ale kto wie...ja w tym miesiącu też nie wyłapałam w środę miałam cień cienia. W czwartek prawie pik, a w piątek już zbladł temperatura skoczyła ładnie w górę więc owu musiała być w weekend
Ja nie zaczynam między 8 a 9:30. Jak ide do biura to wstaje o 7, jak z domu - o 7:55ja muszę wstawać do pracy o tej samej porze
a ja codziennie muszę wstawać o 6Ja nie zaczynam między 8 a 9:30. Jak ide do biura to wstaje o 7, jak z domu - o 7:55
A w weekend nie ma szans zebym wstala wczesniwj, po prostu się nie obudze.
Na szczęście u mnie owulaki sie dobrze sprawdzają.
Ja się tak jaram Twoim cyklem teraz że chyba zostanę Twoją stalkerkąja po poronieniach, gdy lekarz dał mi skierowania na badania to w razie kolejnej ciąży kazał brać acard od pozytywnego testu w razie w, ale potem dostałam wyniki i z krzepliwością wszystko wyszło ok, więc z brania acardu się wycofujemy