reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

wyobraź sobie, że ja nawet wygłosiłam na głos (!!!) zdanie, ze "czuję, że nie będziemy mieli problemów" 😂😂
Tom Hanks Dipshit GIF
Eh. Ja nawet raz pomyślałam o znajomych, którzy 2 lata się starali „chyba nie potrafią zrobić tego dziecka czy coś”. Ze mnie to na pewno nie dotknie… ale jest się pysznym

Edit. Oni już maja 2 dzieci, w tym starsza dziewczynka już z 4-5 lat ma.

reklama
wyobraź sobie, że ja nawet wygłosiłam na głos (!!!) zdanie, ze "czuję, że nie będziemy mieli problemów" 😂😂
Tom Hanks Dipshit GIF
ja się tak czuję jak myślę o tym, jaką byłam pewna miesiąc temu wyników męża. To tylko formalność 🤦‍♀️
Chociaz mi się trochę lampka zapaliła po tej potrójnej owulacji i się momentami martwiłam, że może coś nie halo, ale dalej byłam pewna, że najwyżej mu kupię fertilman plus 😅

ja się tak czuję jak myślę o tym, jaką byłam pewna miesiąc temu wyników męża. To tylko formalność 🤦‍♀️
Chociaz mi się trochę lampka zapaliła po tej potrójnej owulacji i się momentami martwiłam, że może coś nie halo, ale dalej byłam pewna, że najwyżej mu kupię fertilman plus 😅
Jaki ten los jest przewrotny. Ja byłam przekonana, ze niepłodność dotyka strasznie mały odsetek osób i statystycznie trudno być ta osoba…

Jaki ten los jest przewrotny. Ja byłam przekonana, ze niepłodność dotyka strasznie mały odsetek osób i statystycznie trudno być ta osoba…
ja w sumie miałam świadomość, bo znam tylko trzy pary, o których wiem ile im zajęło zajście w ciążę. I jedna z nich w 1cs, a dwie pozostałe to długie walki, z in vitro włącznie. Więc mój mózg jakoś od początku był nastawiony, że jak się od razu nie uda, to będzie ciezko

ja w sumie miałam świadomość, bo znam tylko trzy pary, o których wiem ile im zajęło zajście w ciążę. I jedna z nich w 1cs, a dwie pozostałe to długie walki, z in vitro włącznie. Więc mój mózg jakoś od początku był nastawiony, że jak się od razu nie uda, to będzie ciezko
Ja nigdy nie sądziłam, że będzie tak trudno , w moim otoczeniu nie było problemów z zajściem, nie spodziewałam się, że Nas to dotknie...
Nawet myślałam , że do 3 miesięcy zajde.... a tu takie kwiatki🤷‍♀️

reklama
Do góry