reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Aj tam, pewnie nie raz trzaskał minetę trzy krople nie robią różnicyNie no, muszę Wam to pokazać
Aczkolwiek@to_na_pralkę
FuujNie no, muszę Wam to pokazać
królowa_kresek😉🙃
Tak mnie mąż wkur...a, że na prawdę nie wiem.... ale 31.03 mam ur więc może ten marzec uczynie moim ostatnim m-cem starań, ale nie to, ze będę się zabezpieczac, moze skończe juz z temperaturą, paskami ovu i tesrowaniemnod 5 dni po dam się ponieść faliKurczę no szkoda, liczydłami, ze coś się jeszcze u Ciebie zadzieje, ale rozumiem, ze się nie poddajesz i kolejny cykl będzie Twój ?
LadyCaro
Ja po morderczym treningu i ogarnianiu chaty, jeszcze tylko zrobię obiad Staruszkowi jak wróci z basenu i będę sobie leżeć jak buła do końca dnia już.
Pojawił się śluz płodny!
I się zastanawiam, czy lepiej dziś czy jutro się pobzykać... owulak był rano jasny, więc chyba jutro
Pojawił się śluz płodny!
I się zastanawiam, czy lepiej dziś czy jutro się pobzykać... owulak był rano jasny, więc chyba jutro
LadyCaro
Nie no, muszę Wam to pokazać
ewm
U mnie też się śluz pojawił, owulaków nie robię ale bzykałam wczoraj i bzyknę dzisiaj. Jutro idę do gina więc zobaczę co tam się dzieje i może jutro poprawimyJa po morderczym treningu i ogarnianiu chaty, jeszcze tylko zrobię obiad Staruszkowi jak wróci z basenu i będę sobie leżeć jak buła do końca dnia już.
Pojawił się śluz płodny!
LadyCaro
no ja muszę dobierać mądrze przez słabe plemniki StaregoU mnie też się śluz pojawił, owulaków nie robię ale bzykałam wczoraj i bzyknę dzisiaj. Jutro idę do gina więc zobaczę co tam się dzieje i może jutro poprawimy
królowa_kresek😉🙃
Od 6 lat u nas seks do samego konca, tylko zgodnie z kalendarzykiem, pilnowałam, zeby te 3 dni wykluczyc. Czasami zaszaleliśmy, ale tez moj mąż sporo mial wyjazdów, więc moglo się tez tak ulozyć, ze akurat wtedy go mie bylo, ale nie wiem i nigdy zadnej ciąży, dopiero niecałe 2 lata temu pierwsza ciąża nieoczekiwanie...nieudana i po 8 m-cach cp teraz mija 9 m-cy i nic.... no czas mi się kończy.... moze do moich urodzin jeszcze spróbuję raz.Piona.
Też nigdy nie brałam.
W sumie bardzo świadomie, bo absolutnie jestem zwolenniczką antykoncepcji i uważam, że to jedno z wielu dobrodziejstw XX wieku, ale no..bardzo chciałam studiować medycynę (nie studiowałam), na studiach miałam anatomię, fizjologię i biochemię i wyrobiłam sobie swoje zdanie na ten temat.
Jak słyszę od lekarza: „To jest lek nowoczesnej generacji.” , to mnie trzepie.
Zaraz mam pytanie o wyniki badań długofalowych.
reklama
królowa_kresek😉🙃
Pierwsza miłość sylwester w 17 urodziny.A w ogóle w jakim wieku zaczęłyście współżycie? I jak to było?
Ja tydzień po mojej 18-stce w aucie z moim obecnym mężem xd
Podziel się: