reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

a ja z kolei chce się pochwalić, że się mega wkręciłąm w treningi przed tv :D nie wiem jak to się stało, kiedyś mnie to nudziło, a teraz szukam coraz dłuższych. Dziś właśnie będę wypróbowywać nowy kanał który znalazłam :D
Podziwiam, ja ostatnio jestem na maksa nieruchawa, mówię sobie, że najpierw masa (trzeba słuchać lekarzy), potem forma. Chociaż oczywiście wiem, że lepiej by było ćwiczyć podczas tycia.

reklama
Gotowanie, pieczenie bułeczek na cały tydzień. Teraz smażę omleciki na ubitych białkach z musem truskawkowo-borówkowo-bananowym na kleksie skyra.
To moje pierwsze śniadanie😃.

I dalsze ogarnianie podróży, bo w piątek zrobiłam się głupsza niż byłam. Wiem, że nic nie wiem. Nic oprócz lotów nie mam ogarnięte 🤯🙈.
Mój ulubiony stan przed podróżą :))))

Gotowanie, pieczenie bułeczek na cały tydzień. Teraz smażę omleciki na ubitych białkach z musem truskawkowo-borówkowo-bananowym na kleksie skyra.
To moje pierwsze śniadanie😃.

I dalsze ogarnianie podróży, bo w piątek zrobiłam się głupsza niż byłam. Wiem, że nic nie wiem. Nic oprócz lotów nie mam ogarnięte 🤯🙈.
A przypomnij kiedy zaczynacie podróż?

To teraz pytanie czym Wy się na co dzień zajmujecie?

Ja zawodowo nie pracuję. Mamy "małą firmę" w domu. Zajmuję się robieniem ubrań z nadrukami, kubki, naklejki, opłatki na tort itd.

Jestem belfrem. Polonistką w trochę "innych" szkolnych okolicznościach ;-)
To w ramach teoretycznego etatu, bo w praktyce moje obowiązki często poza nauczanie wykraczają...

Dobrze widzieć o Twoim biznesie, czasem poszukuję takich gadgetów z nadrukiem... do szkoły, oczywiście ;-)

a ja z kolei chce się pochwalić, że się mega wkręciłąm w treningi przed tv :D nie wiem jak to się stało, kiedyś mnie to nudziło, a teraz szukam coraz dłuższych. Dziś właśnie będę wypróbowywać nowy kanał który znalazłam :D
Aż narobiłaś mi apetytu... :-)
Tylko jak zacznę ćwiczyć na tej skrzypiącej podłodze to znowu Kolumbijczyk z mieszkania niżej przyjdzie interweniować...

reklama
Do góry