Nasturtium
Fanka BB :)
LC?a kto na śniadanie zjadł pizzę z wczoraj
Wygrałam proseczjo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LC?a kto na śniadanie zjadł pizzę z wczoraj
wczoraj wypiłam do dna, ale mogę Ci dać zimne bro, bo mam w lodówceLC?
Wygrałam proseczjo?
No z braku laku. Zagrzeję sobie, będzie wtedy spoko.wczoraj wypiłam do dna, ale mogę Ci dać zimne bro, bo mam w lodówce
Rezonansu nie miałam . Miałam tylko badanie USG - lekarz specjalista powiedział ze w moim przypadku nie potrzeba rezonansu.Miałaś robiony rezonans w kierunku endometriozy? Słyszałam o czymś takim
Ja mięsa też nie jem, a dziczyzny żadnej nigdy nie próbowałam. Jak jako dziecko jeszcze jadłam to lubiłam tylko białe mięso i ryby. I też raczej lubię zdrowe jedzenie, warzywa i owoce praktycznie wszystkie. Na pewno przez wiele lat moim bardzo złym nawykiem były ogromne ilości soli w diecie. Od około dwóch lat ograniczyłam, to znaczy staram się jeść tylko w produktach, nie dodawać, i tak jest jej wtedy sporo, bo uwielbiam oliwki, kiszonki, gotowe hummusy.jestem szczupła i do tej pory pochłaniałam wszystko jak leci, z wyjątkiem baraniny. Nienawidzę tego zapachu a smaku z tej okazji nigdy się nie odważyłam spróbować obecnie staram się wyeliminować mięso z diety. To moje widzimisię - po prostu chce jeść mniej. No i z uwagi na kiepskie nasienie jemy raczej „płodnie” ale wcale a wcale mi to nie przeszkadza bo lubię właśnie tak jeść
Też słyszałam takie opinie. Moja mama ma endometriozę.Rezonansu nie miałam . Miałam tylko badanie USG - lekarz specjalista powiedział ze w moim przypadku nie potrzeba rezonansu.
Samo USG wykonane poprawie potrafi określić zmiany nawet na jelicie