reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

nie wiem czy to dobre słowo, bo robienie czegoś więcej niż szalik bywa mocno frustrujące, np. teraz godzinę wisiałam głowa w dół dorabiając pewne łączenie (musiałam już jak leżało na boku kanapy, więc nie mogłam manewrować narzutka, tylko sobą 😅), ale z pewnością jest to coś, co całkowicie odrywa od tematu pracy czy starań ;) działa jak puzzle: wkurzasz się, że nie możesz znaleźć tego kawałka, ale absorbuje Cię na tyle, że nie wkurzasz się na biały test :)
Zje.alabym te puzzle ze stołu i poszła spać 😂😂

reklama
Mój mąż obsługuje maszynę produkującą tarcze hamulcowe

Uwielbia ryby ale te akwariowe. Ma też oczko wodne. To dobry człowiek ale pracocholik. Nie usiedzi. Jak tylko wraca z pracy to koniecznie musi robić coś w domu. Wszystko woli zrobić sam. Ma super kontakt z dziećmi.
Czasem ma słomiany zapał.
Kłócimy się niezwykle rzadko. Najczęściej sprzeczki kończą się śmiechem.
No i znosi moje fanaberie. Ja kocham koty a on Nie lubi kotów. Zgodził się bym miała 3 😁

@hachette czy Ty nie miałaś mieć dzisiaj punkcji? Chyba wszystko nadrobiłam, a Twojej relacji nie widziałam, coś pomieszałam czy nam tu relacji nie zdałaś? Jak to drugie, to proszę nadrobić! ;)

ja bardzo lubię takie odskocznie ;) fajnie się pozwalają skupić na czymś innym :)
Ja to bym od razu sama do siebie: „co aty robisz? Kuxwa powaliło Cię, zamiast skupiać się na celu m, ty puzzle układasz” 🔫🔫 ależ bym sobie zjebke dała 😂😂
Co, żeby było jasne, uwazam za „chore” i moje ograniczenie. Dla mie zdystansowanie to basen albo spacer z psem, max.

Ja to bym od razu sama do siebie: „co aty robisz? Kuxwa powaliło Cię, zamiast skupiać się na celu m, ty puzzle układasz” 🔫🔫 ależ bym sobie zjebke dała 😂😂
Co, żeby było jasne, uwazam za „chore” i moje ograniczenie. Dla mie zdystansowanie to basen albo spacer z psem, max.
to musi być mocno męczące. Nie masz chwili oddechu od zmartwień poza basenem i spacerami z psem?

reklama
To teraz pytanie czym Wy się na codzień zajmujecie?

Ja zawodowo nie pracuję. Mamy "małą firmę" w domu. Zajmuję się robieniem ubrań z nadrukami, kubki, naklejki, opłatki na tort itd.
ale robicie jakieś swoje autorskie nadruki, czy takie, że ktoś przesyła wzór i wtedy robicie?

Do góry