reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mój mąż pracuje w obszarze produkcji, ustawia, diagnozuje, naprawia, ma smykałkę do rzeczy technicznych. W domu i u wszystkich jest złota rączka, zna się na elektryce, hydraulice, wygładzi, pomaluje, zrobi szafe etc. No i w takim sporym domu, to zawsze mamy coś do zrobienia, naprawienia, odnowienia, zamontowania, wiec co weekend coś robi.
Pokochałam go za ogromna troskliwości i to, ze właśnie zwracał uwagę na rzeczy, na które ja nie i o które nie dbam- żeby było jedzenie w domu, żeby było ciepło, ja jestem w tym kiepska. On tak okazuje miłość na każdym kroku (np. dolalem Ci płynu do skpryskiwaczy, w samochodzie masz zdrowe przekąski, gdy gdzieś wyjeżdżam itp.) Ma super poczucie humoru i potrafi rozbawić do łez.
Co mnie w nim wkurza?
Ostatnio jest jakiś drażliwy, ciagle pokrzykuje i się złości i próbuje mi wmówić, co mam robić 🤔🤦‍♀️ no. wyznacza, żebym posprzątała coś albo rozwiesiła pranie (nie zapyta czy mogłabym, tylko „rozwieś pranie” albo „to pranie to ci skiśnie w tej pralce” 😂😂🙄🙄 ależ mnie to wkurza (żeby nie było dostaje feedback codziennie 😂😂, ale nie działa)
Jak coś robi/naprawia, to chce robić ze mnie asystentkę (przynieś, podaj, potrzymaj) 😅🔫 można się domyślić, jaka jestem ochocza, to nie moja bajka, ja moge być sama majstrem, ale asystentka to niet, to ja wole trzymać wkrętarkę a on niech podaje śrubki 😂
Ten jego spokój sprawia, ze jest często powolny i np. czyta 3 minuty w sklepie składy sera po czym pyta, który ja bym wybrała 🙄😅😆
Nie chce się rozwijac zawodowo, nie ma takich ambicji.

reklama
Dziewczyny
Pieczenie i swędzenie ale nie wargi sromowe tylko bardziej w srodku 😞 caly dzien nawet spoko a wieczorem swędzi/ piecze. Możliwe, ze po tych globulkach dopochwowych? Ale dopiero teraz ? Dzis 11 dzien bede je brala....

Dziewczyny
Pieczenie i swędzenie ale nie wargi sromowe tylko bardziej w srodku 😞 caly dzien nawet spoko a wieczorem swędzi/ piecze. Możliwe, ze po tych globulkach dopochwowych? Ale dopiero teraz ? Dzis 11 dzien bede je brala....
Możliwe, że po globulkach. Ja bym zrobiła sobie wymazy.

reklama
Do góry