reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nie palę od listopada 2022. Motywacja była taka sama jak u Ciebie. Najgorsze są dla mnie jakieś wyjścia, imprezki i wyjścia do biura. Troszkę ciągnie, szczególnie dwa ostatnie dni mam "ale bym zapaliła". Ale trzymam się. Również przyświeca mi cel. :)
Super, te pierwsze miesiące wg mnie są najgorsze, później już zapominasz, a potem jest etap fuj, potem ale jebje xd

Dokładnie to miała na myśli @Owulacja. 3 tabletki jednocześnie raz dziennie i czy wówczas producent produkowałby 15 tabletek czy jednak 5 ;)
3 tabletki jednoczenie, ale przez 5 dni oczywiście- to miałam na myśli 😁
Chodziło mi o to, że ja nie lubię rozkładać dziennej dawki na porcje, wolałabym wszystko na raz połknąć i mieć z głowy.

Ależ mnie te plamienia wkurwiają. Przyszedłby raz okres normalnie to nie, zawsze wszystko u mnie po chooyowym paśmie 😡
Głównie jestem zła, że nie wiem na kiedy będę mogła się na badania zapisać (tak, planowanie to mój bufor bezpieczeństwa), czy uda mi się wtedy wyjść w ciągu pracy…
mam to samo, tak lubię planować. Zapisuję wszystko, od badań jakie mam zrobić, kiedy, i ile będą kosztować, po co zjem i posprzątam danego dnia.
A w ogóle co to wg Ciebie IO od jakiego wskaźnika homa jest?
Kurcze, z tym wskaźnikiem Homa. Ja miałam HOMA blisko 1. Z tych wartości na czczo. A potem w krzywej ta insulina nie była dobra.

Znowu mi ulżyło, bo już kminiłam , że może mam za niski progesteron...
Eee nie. Ja miałam proga powyżej 30 i w tym cyklu akurat cycki mnie nie bolały nic a nic, bo jeszcze tu właśnie pisałam dziewczynom, ze najlepsze w tym cyklu jest to, ze nie mam żadnych znaków, ze zaraz okres i owu była, bo cycki nie bolą

reklama
mam to samo, tak lubię planować. Zapisuję wszystko, od badań jakie mam zrobić, kiedy, i ile będą kosztować, po co zjem i posprzątam danego dnia.

Kurcze, z tym wskaźnikiem Homa. Ja miałam HOMA blisko 1. Z tych wartości na czczo. A potem w krzywej ta insulina nie była dobra.
No to ja ewidentnie mam skoro 2.4 a tu mowa kolo 1😱

Do góry