reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A ja postanowiłam wspomóc starania przy mojej obecnej owulacji poprzez kubeczek menstruacyjny :D raczej nie zaszkodzi, a może pomoże, kto wie. Przynajmniej nic ze mnie nie cieknie więc chociaż to na plus :D

Ja sobie nastawiam powiadomienia w telefonie o stałych godzinach i wtedy łykam, bo się boję, że zapomnę. Moja gin mówiła, że lepiej się przemęczyć te 5 dni niż cały miesiąc raz dziennie pamiętać, żeby wziąć zwykły inozytol :D
A zwykłego inozytolu nie bierzesz? Ja od jutra będę brała, mam zamiar brać cały cykl.
Chyba inozytol można brać jednocześnie z nac, nawet są preparaty z obydwoma składnikami.

Apropo bólu piersi... ja nigdy nie czuje, coś ze mną nie tak ?
Czasem tylko sutki są tkliwe,ale bardzo rzadko.....

Przeczytaj sobie to: Link do: Stanowisko zespołu ekspertów na temat zastosowania N-acetylocysteiny w ginekologii i położnictwie
@Nasturtium dzisiak wstawiała. Lepsza jakość oocytow i mniejszy odsetek poronień w takich badaniach: wszystkie vs. placebo
Ok, to z tego artykułu w odniesieniu do swojego przypadku wprowadzenie NAC do diety miałoby jedynie sens we wspomaganiu swojej diety odchudzającej 🫡.
No chyba że moje oocyty są słabej jakości- tego nie wiem.

Muszę się zastanowić nad tym.

Mam jeszcze jeden dziwny objaw czuje wszędzie papierosy ostatnio, jakiś obłęd już od 3 dni. Dodam, że już od ponad roku nie pale, wcześniej paliłam od 18 r ż.
A jak to u Was z paleniem? Ja paliłam11 lat, zanim instynkt się we mnie obudził.
Najgorszy dla mnie był pierwszy tydzień, nie wiedziałam co zrobić z rękoma, po 3 miechach kryzys, ale się uchowałam.
Nie palę od listopada 2022. Motywacja była taka sama jak u Ciebie. Najgorsze są dla mnie jakieś wyjścia, imprezki i wyjścia do biura. Troszkę ciągnie, szczególnie dwa ostatnie dni mam "ale bym zapaliła". Ale trzymam się. Również przyświeca mi cel. :)

Ok, to z tego artykułu w odniesieniu do swojego przypadku wprowadzenie NAC do diety miałoby jedynie sens we wspomaganiu swojej diety odchudzającej 🫡.
No chyba że moje oocyty są słabej jakości- tego nie wiem.

Muszę się zastanowić nad tym.
Tez nie mam pcos, a zamierzam wziąć. Nic nir tracę w sumie🤷‍♀️ pooksperymentuje 😂

reklama
Do góry