reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

3 tabletki jednoczenie, ale przez 5 dni oczywiście- to miałam na myśli 😁
Chodziło mi o to, że ja nie lubię rozkładać dziennej dawki na porcje, wolałabym wszystko na raz połknąć i mieć z głowy.
To jeszcze raz: jeśli producent przewidziałby, żeby łykać to na jeden raz, to zrobiłby to jako jedna tabletkę, a nie jako 3 tabletki. O to chodziło @Owulacja

reklama
mam to samo, tak lubię planować. Zapisuję wszystko, od badań jakie mam zrobić, kiedy, i ile będą kosztować, po co zjem i posprzątam danego dnia.

Kurcze, z tym wskaźnikiem Homa. Ja miałam HOMA blisko 1. Z tych wartości na czczo. A potem w krzywej ta insulina nie była dobra.
A jaką miałaś insulinę w krzywej? Też muszę wreszcie to zrobić, mam nawet chyba jeszcze ważne skierowanie.

Eee nie. Ja miałam proga powyżej 30 i w tym cyklu akurat cycki mnie nie bolały nic a nic, bo jeszcze tu właśnie pisałam dziewczynom, ze najlepsze w tym cyklu jest to, ze nie mam żadnych znaków, ze zaraz okres i owu była, bo cycki nie bolą
Ej a potrafisz wytłumaczyć, że mnie kluje zawsze prawy jajnik w połowie cyklu, a w tym potwierdzone, że pęcherzyk 22 mm na lewym wtf? Xd

reklama
Ej a potrafisz wytłumaczyć, że mnie kluje zawsze prawy jajnik w połowie cyklu, a w tym potwierdzone, że pęcherzyk 22 mm na lewym wtf? Xd
A skąd pewność, ze jajnik. Jajniki to sobie tam pływają w tym brzuchu jak chcą. Najczęściej to kłują nas nie jajniki, ale jelita tak naprawdę 😂 sorryy

Do góry