reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ej a potrafisz wytłumaczyć, że mnie kluje zawsze prawy jajnik w połowie cyklu, a w tym potwierdzone, że pęcherzyk 22 mm na lewym wtf? Xd
ja też tak mam, że mnie różnie jajniki bolą. W zeszłym cyklu mnie prawy bolał tak, że aż mnie zginało, a owu była z lewego (który też bolał, więc myślałam, że mam owulacje z obu znów).

Zresztą już od wczoraj, od 1dc mnie lewy jajnik napieprza, dzisiaj aż mnie zgięło 🤦‍♀️

A skąd pewność, ze jajnik. Jajniki to sobie tam pływają w tym brzuchu jak chcą. Najczęściej to kłują nas nie jajniki, ale jelita tak naprawdę 😂 sorryy
Omg ja już nie mam siły myślałam , że boli mnie jajnik prawy, ale co cykl, coś się nie zgadza.... nie wiem ocb, może nowy kamień się tworzy...😒
3 lata temu miałam kamień na prawej nerce😖

ja też tak mam, że mnie różnie jajniki bolą. W zeszłym cyklu mnie prawy bolał tak, że aż mnie zginało, a owu była z lewego (który też bolał, więc myślałam, że mam owulacje z obu znów).

Zresztą już od wczoraj, od 1dc mnie lewy jajnik napieprza, dzisiaj aż mnie zgięło 🤦‍♀️
No Jezu, jesteś jedyną nadzieją, że nie jestem odludkiem 😆😉

A jaką miałaś insulinę w krzywej? Też muszę wreszcie to zrobić, mam nawet chyba jeszcze ważne skierowanie.
Insulina 5-53-26. I ta środkowa podobno powinna być max do 30.
Chwal się szybko proszę 😂😂
Np acard na własną rękę, lawirowanie między dawkami euthyroxu. Teraz będę ładować luteinę dopochwowo. Ja się nie cofnę przed niczym xD
Za długo na trzonie byłaś 😁
byłam bardzo dobrze! :D

A skąd pewność, ze jajnik. Jajniki to sobie tam pływają w tym brzuchu jak chcą. Najczęściej to kłują nas nie jajniki, ale jelita tak naprawdę 😂 sorryy
mi się wydaje, że u mnie to jednak jajniki. Mi się ból jajników uruchomił dopiero od 4cs, jak zaczęłam puerie żreć. Nie wiem co ona w sobie ma, że mi to uruchomiła. Ale jestem praktycznie pewna, że to jajniki, nigdy wcześniej mnie w ten sposób nie bolało 🙈

Insulina 5-53-26. I ta środkowa podobno powinna być max do 30.

Np acard na własną rękę, lawirowanie między dawkami euthyroxu. Teraz będę ładować luteinę dopochwowo. Ja się nie cofnę przed niczym xD

byłam bardzo dobrze! :D
a to mam tak samo, jak mi doktorek powie, ze nie ma stymulacji i mam się „bzykać”, to sobie sama clo kupie, Pregnyl mam w lodowce, pójdę sobie na usg zobaczyć, czy nie mam torbieli i heja. Nie chce mi się wydawać kasy na coś, co sama mogę i wiem 🤷‍♀️ (proszę mnie nie sluchac i chodzić po lekarzach 😂)

reklama
mi się wydaje, że u mnie to jednak jajniki. Mi się ból jajników uruchomił dopiero od 4cs, jak zaczęłam puerie żreć. Nie wiem co ona w sobie ma, że mi to uruchomiła. Ale jestem praktycznie pewna, że to jajniki, nigdy wcześniej mnie w ten sposób nie bolało 🙈
To nie umiem tego wytłumaczyć, może po prostu lepsza praca jajników i dlatego się uruchamiają, a jeden jest bardziej wrażliwy na „coś” może na choline albo coś innego i dlatego zawsze daje o sobie znać ten sam

Do góry