anyżowa
Fanka BB :)
Tak, wiemAle to nie wojsko tylko sugestia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wiemAle to nie wojsko tylko sugestia
Castagnus to chyba na receptę jest.Ja powiem tak, odkąd zaczęłam brać inozytol i castagnus owu przesunęła mi się wcześniej, bo miałam później a cykle zawsze miałam regularne.
Co ty, to jest lek ziołowyCastagnus to chyba na receptę jest.
Ja kupiłam w sklepie z ziołami i zdrowymi rzeczami w ukCastagnus to chyba na receptę jest.
To coś pomieszałam. Dobra, zamówiłam tę miovelie nac, już więcej nie kombinuję.Co ty, to jest lek ziołowy
Nie jest, normalnie kupujesz w aptece bez niczegoCastagnus to chyba na receptę jest.
Myślę, że gdyby to trzeba było łykać po 3 na raz, to nie byłoby w paczce 15 tabletek, a 5A czemu nie od 3dc przez 5 dni?
Ktoś Ci zalecił rozdzielić tę porcje na 3? Ja bym łyknęła najlepiej 3 na raz.
Pocieszę Cię ze ja ogólnie przez ostatnie dni byłam pewna, że to ten cykl. Piersi bolą mnie tak, ze dotknąć ich nie mogę, taki ból kojarzę tylko z okresu ciąży i karmienia .... a tu zonk i dupa blada a raczej biały test i taki sluz w ostatnich dniach tez inaczej niz zwykle mało tego dzisiaj cały dzień czuję mocz, moze od robienia testów i oglądania ich w oknie juz wchłonęłam ten nieciekawy aromat no głupek po prostuOjej super
Ale chyba się nie nastawiam , znaczy ciężko tak, bo bylam prawie pewna ale chyba za pozno mialam owulacje i dlatego
Ja sobie nastawiam powiadomienia w telefonie o stałych godzinach i wtedy łykam, bo się boję, że zapomnę. Moja gin mówiła, że lepiej się przemęczyć te 5 dni niż cały miesiąc raz dziennie pamiętać, żeby wziąć zwykły inozytolTo może też tak będę brała. Odstępy mniej więcej. Chyba warto brać przy posiłkach, więc w sumie można tak sobie rozłożyć.
Ja to co miesiąc tak myślę, a może to ten cykl... ale dupa.Pocieszę Cię ze ja ogólnie przez ostatnie dni byłam pewna, że to ten cykl. Piersi bolą mnie tak, ze dotknąć ich nie mogę, taki ból kojarzę tylko z okresu ciąży i karmienia .... a tu zonk i dupa blada a raczej biały test i taki sluz w ostatnich dniach tez inaczej niz zwykle mało tego dzisiaj cały dzień czuję mocz, moze od robienia testów i oglądania ich w oknie juz wchłonęłam ten nieciekawy aromat no głupek po prostu