reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ojej super ❤️
Ale chyba się nie nastawiam , znaczy ciężko tak, bo bylam prawie pewna 😞 ale chyba za pozno mialam owulacje i dlatego
Pocieszę Cię ze ja ogólnie przez ostatnie dni byłam pewna, że to ten cykl. Piersi bolą mnie tak, ze dotknąć ich nie mogę, taki ból kojarzę tylko z okresu ciąży i karmienia .... a tu zonk i dupa blada a raczej biały test 🤷‍♀️ i taki sluz w ostatnich dniach tez inaczej niz zwykle 🤜🤯🤛 mało tego dzisiaj cały dzień czuję mocz, moze od robienia testów i oglądania ich w oknie juz wchłonęłam ten nieciekawy aromat 🤣😁🤣 no głupek po prostu
Jeszcze dzis boli mnie miesiączkowo brzuch więc rozum nakazuje mi ochłonąć i ze to koniec tego cyklu. A ze zawsze 14 dni po ovu trwa ten czas to zblizam się wielkimi krokami.

Ostatnia edycja:
To może też tak będę brała. Odstępy mniej więcej. Chyba warto brać przy posiłkach, więc w sumie można tak sobie rozłożyć.
Ja sobie nastawiam powiadomienia w telefonie o stałych godzinach i wtedy łykam, bo się boję, że zapomnę. Moja gin mówiła, że lepiej się przemęczyć te 5 dni niż cały miesiąc raz dziennie pamiętać, żeby wziąć zwykły inozytol :D

reklama
Pocieszę Cię ze ja ogólnie przez ostatnie dni byłam pewna, że to ten cykl. Piersi bolą mnie tak, ze dotknąć ich nie mogę, taki ból kojarzę tylko z okresu ciąży i karmienia .... a tu zonk i dupa blada a raczej biały test 🤷‍♀️ i taki sluz w ostatnich dniach tez inaczej niz zwykle 🤜🤯🤛 mało tego dzisiaj cały dzień czuję mocz, moze od robienia testów i oglądania ich w oknie juz wchłonęłam ten nieciekawy aromat 🤣😁🤣 no głupek po prostu
Ja to co miesiąc tak myślę, a może to ten cykl... ale dupa.🤷‍♀️

Do góry