reklama
E
eag
Gość
U mnie ten drugi który mi został jest ponoć spoko także zobaczymy jak będzie lekarz twiedzi, że skoro zaskoczyliśmy za pierwszym razem w sierpniu to teraz też pownniśmy tylko co drugi miesiąc jest szansa Mam już łeb jak sklep od tego wszystkiegoAle nie ma wtedy wątpliwości, co do przejęcia przez jajowod o słabych rzeskach. To wszystko jest zbyt skomplikowane
Kejcik
Fanka BB :)
weźcie nic nie mówcie na ten temat bo ja ostatnio mimo założenia podpaski o długości 60 cm zostawiłam krwawy ślad na mojej jaśniutkiej kanapie a pampers oczywiście suchy i czystyEeeej, to ja mam tak często
Kejcik
jeszcze nie zgłębiałam tematu ale chyba takNo ja chyba jednak też się skuszę....Miovelię nac bierzesz?
Kurde, ile to będzie tabsów dziennie, zaraz se policzę...
Kejcik
nie mamTy nie masz PCOS?
Nasturtium
Ja już zamówiłam. Co se będę żałować.jeszcze nie zgłębiałam tematu ale chyba tak
Nasturtium
Ja też nie, ale jak poczytałam to i bez pcos może pomóc.nie mam
Nasturtium
A skąd Ty to wiesz?Oho @Bolilol nadrabia, chyba skończyła robote
Bolilol, zjedz najpierw
LadyCaro
bo lajkuje posty masowo xDA skąd Ty to wiesz?
reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Mega wspolczuje, czytałam cała Twoja historieU mnie ten drugi który mi został jest ponoć spoko także zobaczymy jak będzie lekarz twiedzi, że skoro zaskoczyliśmy za pierwszym razem w sierpniu to teraz też pownniśmy tylko co drugi miesiąc jest szansa Mam już łeb jak sklep od tego wszystkiego
To tym bardziej zamawiam, jak nie będzie dwóch kresek.Ja też nie, ale jak poczytałam to i bez pcos może pomóc.
I modyfikuje: wywalam cynk, a+e, b12 codziennie. Zamieniłam już inofem na inozytol z aliness i dołożę miovelie nac, zostawiam castangusa, puerie. Zobaczymy
Podziel się: