LadyCaro
Fanka BB :)
no, pipa też, to fakt. Ja zawsze spałam w luźnych szrtach, więc nic tam się nie dusiłoDupa musi oddychać, takie jest moje zdanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no, pipa też, to fakt. Ja zawsze spałam w luźnych szrtach, więc nic tam się nie dusiłoDupa musi oddychać, takie jest moje zdanie.
Tez właśnie zjedliśmy krewetki i się wkręcaliśmy, ze nie czujemy smaku, ale czuliśmy dobrze nakręcacze jesteśmyA ja właśnie zjadłam połowę tego mniam!
A ja prawie zawsze bez majtasów, czasem na wakacjach w. Ale to niepraktyczne i niemiłe rozwiązanie jak dla mnie.no, pipa też, to fakt. Ja zawsze spałam w luźnych szrtach, więc nic tam się nie dusiło
Ty, ja miałam kiedyś tak, że miałam okres, coś mi poleciało, idę do kibla: podpaska czysta a gacie od spodu zakrwawione. Jak???Przy moim wierceniu się pewnie i tak koszule i kołdrę bym miała brudna, a ręcznik zostałby czysty
Dla mnie utrata smaku była najgorsza . Stary miał cały czas.Tez właśnie zjedliśmy krewetki i się wkręcaliśmy, ze nie czujemy smaku, ale czuliśmy dobrze nakręcacze jesteśmy
W dzień z treningiem. Inaczej by mi się nie chciało jechać tylko na saunę, taka nagroda za trening trochęTeż muszę sporo pisać w pracy a sauna to lepiej w dzień bez treningu?
Eeeej, to ja mam tak częstoTy, ja miałam kiedyś tak, że miałam okres, coś mi poleciało, idę do kibla: podpaska czysta a gacie od spodu zakrwawione. Jak???
RowkiemTy, ja miałam kiedyś tak, że miałam okres, coś mi poleciało, idę do kibla: podpaska czysta a gacie od spodu zakrwawione. Jak???
uwielbiam taki kształt i kolory!Skrócone do opuszka. Kolor nieco inny widzę niż „na żywo”.